Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívnátok el egy tinilán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívnátok el egy tinilányt valahova, aki randiról hallani sem akar?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha van egy (<18 éves) lány, aki ha nyíltan randira hívnám, valószínű, hogy nyomban vissautasítaná, hogyan hívnátok el mégis? Igazából beszélgetni szeretnék vele, jobban megismerni, esetleg valami közös programot csinálni, mert szeretek vele lenni. Ami nem jön számításba az a kocsma, meg a cigi/fű/pia jellegű helyek és tevékenységek.

Továbbá, ha rákérdez, hogy "most randizni hívsz?" és erre adott igen válasz esetén visszakanyarodunk az előző kérdéshez (valószínűleg elutasítaná), arra mit válaszoljak, hogyan mentsem meg a helyzetet?

Köszi előre is

23/F

2011. dec. 2. 16:27
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Még csak az kéne... Nehogy feladd:) Itt lehet a legkönnyebben elvérezni. Eleve a kitartás is könnyen kelthet vonzalmat, mármint hogy a csaj látja hogy milyen kitartó a pasi, tudom mert a barátnőm is végül hasonló okból jött össze velem, még akkor is próbálkoztam amikor más már rég hagyta volna az egészet a p*csába:)

Na akkor a válasz: elmehetnétek kávézni, tök jó mert tudtok sokat dumálni, lehetőleg egy jó hangulatú kávézóba vidd és akkor a légkör is jó lesz, végül de nem utolsó sorban nem fog egyből randira asszociálni. Ha mégis visszakérdez, megmondod neki, hogy egyszerűen dumálni akarsz vele, meg közelebbről megismerni.

2011. dec. 2. 18:16
 12/36 anonim ***** válasza:

Veled nem akar randizni vagy senkivel sem?

Ha veled, akkor hagyd a felébe. Más esetben viszont hívd el bárhová, csak moziba ne.

- Veled lehet a legjobban dumálni. Elmegyünk moziba?

Érzed, hogy ez sántít?!

Menjetek táncolni.

2011. dec. 2. 19:08
 13/36 A kérdező kommentje:

Eddig úgy tudom, senkivel sem. Ezt ő mondta olyan pillanatokban, amikor adódott alkalom és tudtunk jókat beszélgetni. Egyébként a sántító példád első fele igaz :) tényleg nagyon jókat vele beszélgetni (eddig legalábbis ezt tapasztaltam).

Mozi az nekem sem fekszik :P

2011. dec. 2. 20:34
 14/36 A kérdező kommentje:
Kíváncsian várom a további jó ötleteket.. ;)
2011. dec. 2. 21:02
 15/36 anonim ***** válasza:
Szerintem leszbikus a csaj.
2011. dec. 2. 21:04
 16/36 anonim ***** válasza:
menj hozzá filmezni, az is randi de a "randi" szótól a hányinger jön a lányokra szal azt ne ejtsd ki a szádon
2011. dec. 2. 23:35
 17/36 A kérdező kommentje:

Inkább Fluor Tomi módra "filmezünk az ágyban" ... ?

Na egyébként ha folyton megkerüli a választ, teszem azt a filmezésre, akkor mit tegyek? Hogyan szedjem ki belőle? Mert most épp pont adódott egy lehetőség.. beszéltünk egy filmről, amit még nem látott és megmondtam neki, megnézhetnénk együtt. Nem adott rá választ, majd később elment aludni. Én nem erőltettem. Hogy szedhetnék ki belőle egy választ? És egy IGEN-t? :P

2011. dec. 3. 01:24
 18/36 anonim ***** válasza:
Valamelyikőtöknél megnézni egy filmet, az már túl van a randin. Olyan, mintha azt kérdezted volna van-e kedve dugni.
2011. dec. 3. 07:22
 19/36 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, h senkivel sem akar randizni. Ha ezt mondja, az azt jelenti, h veled nem akar.
2011. dec. 3. 07:35
 20/36 A kérdező kommentje:

Most akkor filmezni vagy nem filmezni? :)

Egyébként továbbra is várom a kreatívabbnál kreatívabb ötleteket.

2011. dec. 3. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!