Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit vártok el, legalábbis hogyan szeretnétek, hogy a párotok megkérje a kezeteket?
Legyen kedves, vagány, letérdeljen-e, stb...
Kort is írjatok légyszi!
letérdelni felesleges :) amúgy attól függ, milyen az illető stílusa, az a lényeg, hogy hozzá illő legyen, ne játszon szerepet, nem színházban van. férjem pl. röviden és lényegretörően tette fel ezt a kérdést, ez illett hozzá.
29/n
Teljesen mindegy, mindenképp igent fogok mondani :D
Egyébként a lényeg, hogy természetes legyen minden, nem szeretem sem a felhajtást, sem a feszélyezetten ünnepélyes pillanatokat.
23/N
Hehe fagyikehelybe... Na ahogy én eszem a fagyit, abból se lett volna leánykérés!
Habár... Ha nem csak az ujjamra húzva érvényes ugye... :-DD
Térdeljen le,ha éppen áll
Ha nem áll,akkor az azért legyen,mert éppen étteremben eszünk és ülünk.Akkor vegye elő a gyűrűt a szép tartódobozból és nyissa ki majd,tegye fel a kérdést:"leszel a feleségem?"
Heeló, azt sem tudod, hogy milyen vágyai vannak a barátnődnek?? Ha még ennyire sem ismered, akkor bizony várj még vele!:S
Én attól lennék boldog, ha valami olyan körítést adna neki, amit nagyon szeretek, hogy személyes legyen.
Szerintem úgy tökéletes, ha kifejezetten személyreszól az egész. Viszont, ha tényleg nem tudsz ennyit sem róla, hogy neki "nyálasan" tetszene, vagy valami vagányabb ötlet tetszene neki, akkor még ne kérd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!