Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fogazás csók közben? Megmondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogazás csók közben? Megmondjam neki?

Figyelt kérdés
Van egy barátom.Kicsit félénk volt,mert neki ez volt az első.. szóval velem csókolózott először.Kicsit fura volt,mert végig éreztem a fogait,de nem akartam megmondani,mert tudom,hogy ez volt az első és biztos ideges volt miatta meg stb.:) De gondolom ezen fog még javítani és a többi egyre jobb lesz,nem? Vagy megmondjam neki? Nem akarom megbántani.. :)
2011. dec. 1. 19:55
 1/4 Randy Orton ***** válasza:
És hogy érezted a fogait
2011. dec. 1. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
én pasi vok és én is ilyen idiótán csókolóztam először kb egy évvel ezelőtt azóta barátnöm mondta h bámutalosan sokat fejlődtem, szóval ne aggódj adj neki lehetőséget a gyakorlásra és rá sem fogsz ismerni :)
2011. dec. 1. 19:58
 3/4 A kérdező kommentje:

:)

egyáltalán nem akarom megbántani,mert én is nagyon féltem az első előtt és én is annyira ideges voltam,meg olyan bénának éreztem magam.

2011. dec. 1. 20:09
 4/4 Normálisvagy? ***** válasza:

Ha eddig nem mondtad neki ne is mondd, mert félén lesz, gátlásai lesznek!

Hidd el majd belejön ő is a dolgokba! :P

2011. dec. 1. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!