Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mi a véleményetek arról a srácról, akinek van személyisége?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem ez a "menő gyerekhez akarok hasonlítani" típus, hanem van saját egyénisége és személyisége, persze nem az a bunkó féle...Bocsánat, hogyha kicsit homályos a kérdésem, csak ma nagyon elfáradtam :/2011. nov. 30. 20:01
11/14 anonim válasza:
Igen, egyértelmű, hogy azok a fiúk jobban megfognak minket :D
12/14 anonim válasza:
Mondjuk főleg rockot hallgatok, de hallgatok blues meg jazz-t is, néha rapet is. De mondjuk az ilyen dubstep techno meg hasonlók nem tud megfogni, mivel nincs benne az elődaő "lelke", nincsenek benne érzelmek..
13/14 anonim válasza:
Azt fogom válaszolni, amit a fiúk szoktak azokra a jellegű kérdésekre, hogy "mit szólsz egy normális lányhoz, aki...?": Bár lenne ilyen fiú.
14/14 anonim válasza:
nem értem h a zenei stilus tesz egyéniséggé??? :S én alapból nem hallgatok zenét... akkor senki nem vagyok vagy mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!