Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon szégyenlős és félős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szégyenlős és félős vagyok ha arról van szó hogy csajozzak. Hogyan menjek oda hozzá? Miközben ott van még 1000ember?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Az az én személyes problémám hogy van egy lány aki nagyon tetszik nekem szoktam látni egy szórakozó helyen. Ő neki is tetszem szerintem mert szokott nézni. Viszont nem tudom hogyan mehetnék oda hozzá vagy mit kéne mondanom vagy hogy tán inkább a barátnőihez kéne odamennem valami kérdéssel. Nem tudom sajnos mit kéne tennem. Sajnos nincs sok tapasztalatom az ilyen dolgok terén úgyhogy kérnélek titeket hogy segítsetek ha tudtok. Lányok fiúk válaszát is várom. 17 éves vagyok.
2009. máj. 13. 18:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem kell akkor odamenned amikor 100en veszik körül. :) biztos van olyan pillanat amikor egyedül van. és mivel említetted h szórakozóhely.. meghívhatod egy italra, táncolhattok.. ott először kb semmit nem kell mondanod neki. :D
2009. máj. 13. 19:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Először is győzd le ezt a félénkséget! Tudom, hogy nem könnyű, de ha téged is néz a csaj, biztos hogy nem vagy számára közömbös! A barátnőit hagyd, ne hozzájuk menj oda, mert még azt fogja hinni, hogy közülük tetszik valamelyik! Menj oda a csajhoz (szerintem szórakozóhelyen ez nem nagy ügy), és kérdezd meg, hogy tetszik neki a buli, gyakran jár-e oda, hol lakik, hova jár suliba, van-e barátja... És hívd el inni valamit! Aztán már menni fog magától, hidd el ő is bedobja majd magát és örömmel fog társalogni veled! Ha viszont elutasítja a közeledésedet,akkor ez van! Legalább megpróbáltad! Légy tökös csávó! :)
2009. máj. 13. 19:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még van idő hétvégéig addig ki kell találnom valami jó dolgot amivel odamehetnék hozzá és hogy aztán majd hogyan tovább. De várok még válaszokat. Amúgy budapesti vagyok. Ti? Nem? kor? köszi
2009. máj. 13. 19:03
 4/11 anonim ***** válasza:
szerintem eleve két itallal a kezedben menj oda hozzá (pl édes vörösbor + cola), szórakozóhelyeken azért sem egyszerű beszélgetni mert nagy az alapzaj, de ez már jó kezdés lehet, és meg is dícsérheted: 'Csinos vagy!'
2009. máj. 13. 19:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Miért hívtok meg szinte idegen nőket italra? Inkább ragasszatok egy "HASZNÁLJ KI!!" feliratot a fejetekre. Vagy a nagyvárosban mindenki ilyen gazdag?

A helyedben csak odafurakodnék valahogy a közelébe és egy sima: "Szia! Jól látom hogy engem nézel?:)" dumával elindítom. De bármivel elindíthatod a dolgot, kis humor kis lazaság kis nemtörődömség és nem lesz gondod.

2009. máj. 13. 19:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Kifejezetten tetszik a kommented és a stílusod. Köszönöm. Én is hasonló vagyok csak most épp beszari. De a humorral és a lazasággal nem lesz gond. :) köszi még egyszer szia
2009. máj. 13. 19:18
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ital azért is rossz ötlet, mert a lány azt hiheti, hogy le akarod itatni. Meg aztán te elfogadnál bármilyen italt egy vadidegentől? Főleg most, amikor egy olyan drogról is keringenek infók, amiktől az ember órákra öntudatlanná válik, addig meg azt csinálnak vele, amit akarnak?
2009. máj. 13. 19:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérd fel lassúzni :)) (ez a lányoknak bejön)
2009. máj. 13. 19:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Egy szórakozó helyen lassúzni? Egy valószínűleg valamivel idősebb lánnyal?
2009. máj. 13. 19:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtad milyen jellegű szórakozóhely.
2009. máj. 13. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!