Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen tulajdonságok után mondanátok egy fiúról, hogy tuti nem jönnétek vele össze?
#1!
Szép vagy!
(Hazudtam én is, mert tudom, hogy fejed olyan, mint a II. világháború)
A kérdésre a válasz: ha látják csajok, hogy kevés a pénzed, akkor veled biztosan nem jönnének össze. Még emberszámba se vennének.
nemakarom hogy a lábamat maszirozza akarata ellenére. de birom mikor pár bunkó kiforgatja a szavaimat:)
azzal pedig hogy mondogassa hogy szépvagyok,akkoris ha hazudik. nem ugy értettem hogy csúnya vagyok.. és nemis azt hogy nyalja a seggem.. hanem azt hogy bókoljon eleget. de akkor mondok egy példát mert ugyis hülyék vagytok ahhoz hogy megértsétek és megint kileszek figurázva: szóval mint egy török pl. őkis egyfolytában udavrolnak,mégse papucsak,és mosnak főznek takaritanak helyettem!
"Kit érdekel ez a sz*r? (akármilyen szöveg, kiállítás, előadás akármilyen művészetről / művészettel kapcsolatban, vagy környezetvédelmi, stb. dolgok. )
ha arról beszél, mennyit és mivel szeret kockulni, ha a belső igényeit részletezni (hugyálnom kell, fáj a belem, stb.)
ha nem vicces, ha nem beszél sokat, ha nem néz rám úgy hogy "azta", ha lenézően mond véleményt valakiről vagy valamiről, ha még mindig ott tart hogy "akkora nyomorék az a csaj/fiú", ha úgy áll hozzá a tanuláshoz hogy kényszer, hogy hülyeség, ha mindenben nekem kell döntenem, ha nem "Uralkodik", hogyha olyanokat mond hogy " gec.ijó " stb.
pl ez: buuzi vagyok!
vagy ez: szia,az én nevem SP,és téged hogy hivnak?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!