Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek ki a legjobb pasi a vv5-ből?
Figyelt kérdés
Nemcsak külsőre gondolok, hanem viselkedés stb. Ja és ki ott a leggusztustalanabb akivel soha nem feküdnétek le?2011. nov. 28. 09:45
1/11 anonim válasza:
Nekem Csaba teste nagyon bejön, őt tutira nem hajítanám ki az ágyamból :)
2/11 anonim válasza:
Istenem,miért nem olvastok inkább könyvet???!
5/11 anonim válasza:
09:59 Szoktam olvasni könyveket. Te pedig miért foglalkozol a kérdéssel ha zavar? Csak azért, hogy kötekedj?
6/11 anonim válasza:
full hülye aki nézi ezt a szart...
7/11 anonim válasza:
ma 11:46
Nyuszika,
jogom van választ írni,akkor is ha ez neked nem tetszik!szokj hozzá,ez egy ilyen oldal!
egyébként meg mit vártál?magadat minősíted ha ilyen finoman szólva is tré műsort nézel!pfff
24n
8/11 anonim válasza:
12:12 Azt nézek amihez kedvem van, attól hogy megnézem a VV-t, egyáltalán nem érzem magam kevesebbnek. Egyébként nem azzal van bajom, hogy választ írsz, hanem hogy minden VV-s kérdésnél jönnek páran akik fikázzák azokat akik nézik, utálkoznak, kicsit unalmas már. Nyuszika :D
9/11 anonim válasza:
szokj hozzá,ez egy ilyen oldal,mint ahogy már előzőleg írtam!
de tudod mit,igazad van.felesleges degradáló megjegyzéseket írnom az ehhez hasonló kérdésekhez!az,h ilyen műsorokra pazarlod a szabadidődet,többet elárul rólad,mint gondolnád!
de én is egy idióta vagyok,h leállok vitázni veled,miközben teljesen reménytelen,h felfogd,h miért gáz ilyen *zarokat nézni!
részemről befejeztem.
10/11 anonim válasza:
Szerinted miért gáz ilyet nézni? Komolyan érdekelne a véleményed :) Mondjuk ha lenne értelmesebb adás, akkor azt nézném, de csak 3 adónk van, így nem nagy a választék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!