Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyadik randin "adjátok be a derekatokat" 13-14-15-16 éves lányok?
14 évesen már lehet végülis smárolni, de csak minimum 5-6 randi után. Előbb ismerd meg, és ne hagyd hogy ő irányítson. Ha bármit erőltetne, küldd el a búsba.
Ja, és 14 éves kor előtt szerintem még nem kell pasizni. Nincs értelme, mert nem vagy érett agyilag arra, hogy belásd az esetleges következményeket.
első válaszolónak!
nem értelek!!...
ez a kérdés 13-16 éveseknek szólt!
azt írtad, hogy az első csók 14 éves kor alatt ne legyen!
egy 13 éves miért nem csókolózhat? ez az egy év ide-vagy oda? 14 vagy 13...nem mindegy? sok olyan 13 éves él, aki sokkal érettebb, mint egy 14 éves, komolyan ez az egy év egyáltalán nem számít.
egyébként a kérdezőnek! én még életemben nem randiztam, de szerintem az első csók időpontja a helyzettől függ, mennyire ismeritek egymást, mennyire vagytok egymásnak szimpatikusak. én szerintem akkor fogok csókolózni, amikor úgy érzem, hogy kellőképpen megbízok a pasimban. szerintem ezt így nem lehet megmondani. ez is mindenkinél más.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!