Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meleg fiúk hol-hogy tudnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk hol-hogy tudnak ismerkedni egymással komoly kapcsolat céljából?

Figyelt kérdés

- internet: személytelen,sok a kamus,időelcseszés

- melegbár: mindenki a szexre megy

- IRL (In Real Life, azaz a valóságban, utcán, buszmegállóban, egyetemen, stb) meg elég veszélyes - nem tudhatod hogy kivel azonos a nemi identitásod.

Szóval merre? Illetve a "való életben) HOGYAN? - veszélymentesen.

2011. nov. 25. 13:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó kettő: Ti is homoszexuálisok vagytok? Mert akkor ismerkedhetnétek a kérdezővel, viccen kívül!
2011. nov. 25. 15:06
 12/19 anonim válasza:
71%
hát a kérdéshez anniyt hogy ezt én sem tudom de velem ismerkedhetsz írj üzenetett..:d
2011. nov. 25. 16:11
 13/19 anonim ***** válasza:
59%
15:06 én az vok de én csak 15 vok... szal... XD
2011. nov. 25. 16:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
én is 24/F
2011. nov. 25. 17:01
 15/19 kovpet ***** válasza:
83%

16:46: szal mi? :)

Kérdező: esetleg a gyakorin is lehet mondjuk. Nem tudom, h ismered-e az oldalt :)

2011. nov. 25. 20:33
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
szal 10 év a kor külömbség erre akartam célozni :P
2011. nov. 26. 14:00
 17/19 anonim ***** válasza:
25%
Remélem sehol.
2011. nov. 30. 18:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Én egy rendezvényen összeszedtem minden erőmet és megszólítottam az általam kiszemelt srácot. Nem volt nőies,nem affektált, tehát nehéz dolgom volt, mert simán lehetett volna heteró is. Elkezdtünk dumálgatni általános dolgokról, a rendezvény végére újra összefutottunk és elkezdtem neki intenzíven bókolni, mert iszonyatosan bejött. Fel voltam készülve, hogy esetleg behúz egy nagyot, ezért ütőtávolságon kívül álltam, de végig mosolygott rám. Úgy dobott a szívem, hogy azt se tudtam, hogy vegyek levegőt, nem számítottam ilyen pozitív reakcióra. Mázlim volt. még mindig együtt vagyunk. 22/F
2012. jan. 6. 20:44
 19/19 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező!

A szexuális orientáció nem a nemi identitás szinonimája.

Melegként,azért ezt tudhatnád.

2014. aug. 23. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!