Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk hol-hogy tudnak ismerkedni egymással komoly kapcsolat céljából?
Figyelt kérdés
- internet: személytelen,sok a kamus,időelcseszés
- melegbár: mindenki a szexre megy
- IRL (In Real Life, azaz a valóságban, utcán, buszmegállóban, egyetemen, stb) meg elég veszélyes - nem tudhatod hogy kivel azonos a nemi identitásod.
Szóval merre? Illetve a "való életben) HOGYAN? - veszélymentesen.
2011. nov. 25. 13:14
11/19 anonim válasza:
Utolsó kettő: Ti is homoszexuálisok vagytok? Mert akkor ismerkedhetnétek a kérdezővel, viccen kívül!
12/19 anonim válasza:
hát a kérdéshez anniyt hogy ezt én sem tudom de velem ismerkedhetsz írj üzenetett..:d
13/19 anonim válasza:
15:06 én az vok de én csak 15 vok... szal... XD
15/19 kovpet válasza:
16:46: szal mi? :)
Kérdező: esetleg a gyakorin is lehet mondjuk. Nem tudom, h ismered-e az oldalt :)
16/19 anonim válasza:
szal 10 év a kor külömbség erre akartam célozni :P
18/19 anonim válasza:
Én egy rendezvényen összeszedtem minden erőmet és megszólítottam az általam kiszemelt srácot. Nem volt nőies,nem affektált, tehát nehéz dolgom volt, mert simán lehetett volna heteró is. Elkezdtünk dumálgatni általános dolgokról, a rendezvény végére újra összefutottunk és elkezdtem neki intenzíven bókolni, mert iszonyatosan bejött. Fel voltam készülve, hogy esetleg behúz egy nagyot, ezért ütőtávolságon kívül álltam, de végig mosolygott rám. Úgy dobott a szívem, hogy azt se tudtam, hogy vegyek levegőt, nem számítottam ilyen pozitív reakcióra. Mázlim volt. még mindig együtt vagyunk. 22/F
19/19 anonim válasza:
Kérdező!
A szexuális orientáció nem a nemi identitás szinonimája.
Melegként,azért ezt tudhatnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!