Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 174 cm-s magassággal szerintet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

174 cm-s magassággal szerintetek feszengenem kellene?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok. 174 cm magas. Sokszor rám jön az önbizalomhiány, mivel az összes haverom nálam egy fejjel magasabb. Meg mostanában, mintha a csajok is magasabbak lennének...:) Feszélyezve érzem magam gyakran.

Mondjuk azért bőven voltak barátnőim eddig, meg jóképűnek is tartanak. Az alakom is sportos, járok konditerembe, táncra, küzdősportra. Csak a magasság, néha úgy érzem megőrjít...

2011. nov. 24. 22:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem amíg a pasi magasabb a lánynál addig nem gáz! (én 157 cm vagyok :D)

A magasság amúgy sem a legfontosabb egy kapcsolatban! ;)

18 L

2012. febr. 24. 22:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Figyi 198cm magas vagyok, és sokszor kívánom, bárcsak alacsonyabb lennék :( Nem jó ilyen magasnak lenni :/ De nem feszengek miatta, szóval neked sem kell :)

25F

2012. febr. 24. 22:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha neked feszengened kéne, akkor nekem mit kéne csinálnom? :D

154 cm vagyok 18/L :D

2012. febr. 24. 23:07
 14/15 anonim ***** válasza:
A magyar férfiak átlagmagassága 176 cm. Szóval átlagos magasságú vagy, ez pont jó, nincs ezzel semmi gond.
2012. febr. 24. 23:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Alacsony vagy, de ne legyen emiatt önbizalomhiányod. Sok alacsony, csinos lány van, akiknek bejöhetsz.
2012. jún. 25. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!