Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik használna a leginkább? F/19
Figyelt kérdés
Van egy leányzó, akivel randizgattam 2 hónapja, de azóta sehogy se tudtunk találkozni, mert mindig közbejött valami.(én pesten tanulok és nem is egy városban lakunk)Úgyérzem, hog számomra ő az igazi, mert benne megtaláltam mindent amit csak kívánhatnék. Holnap fogok vele találkozni és arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mit csináljak? Mármint, csak csókoljam meg, miután hosszasan néztem a szemébe vagy pedig mondjam el neki, hogy egy nagyon különleges lány és úgy érzem, hogy benne megtaláltam mindent. De mindenféleképpen meg fogom próbálni valamelyiket a kettő közül, esetleg mindkettőt.Szerintetek mi lenne a leginkább ideális?2011. nov. 24. 16:51
1/2 anonim válasza:
Szerintem mind a kettő nagyon jó, de én inkább azt választanám, hogy előtte mondd el neki amit érzel, hogy ne érje hidegzuhanyként, aztán várd meg mit reagál rá, és ha látod rajta, hogy tetszik neki az ötlet akkor mehet az a csók! :) Sok szerencsét.
2/2 A kérdező kommentje:
Retteneses félek, hogy el fog utasítani, de muszáj megpróbálnom, mert kell nekem.Úgy érzem, hogy megtaláltam magamnak a FŐNYEREMÉNYT és pont, ezért tartok tőle, hogy mit fog rá reagálni. Amúgy köszönöm első a válaszodat és a bíztatásodat!
2011. nov. 24. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!