Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Sokszor olvastam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Sokszor olvastam, hogy akinek BMW-je van azzal már szóba se álltok. Nekem is bmw-m van.1994es évjáratú, megdolgoztam érte, és nem is vágok fel vele. Velem se állnátok szóba?

Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
És te el is hitted?
2011. nov. 22. 12:34
 2/12 anonim ***** válasza:

ez úgy ahogy van hülyeség... szerintem ha embeirleg egy f@sz vagyok akkor mehetek Q7 es bmw vel és akkor se állnak velem szóba. Vagy ha normális vagyok akkor mehetek Opelel is és akkor is leállnak velem beszélni...

(természetesen itt a normális nőket értem nem a kígyóevőket)

ez emberiség dolga. Nem a kocsid fog neked párt találni...

2011. nov. 22. 12:35
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem.

De nem a BMW-d miatt, hanem mert elég hülye lehetsz.

2011. nov. 22. 12:36
 4/12 anonim ***** válasza:
mit gondolsz? 94-es bmw? pff az túl régi
2011. nov. 22. 12:37
 5/12 anonim ***** válasza:

:) Férjem is BMWt akar venni, akkor vele se beszéljek többet? :D

Hol olvastad ezt a baromságot? :)

2011. nov. 22. 12:39
 6/12 A kérdező kommentje:
Szinte mindenhol ezt lehet olvasni, hogy akinek bmwje van az beképzelt f*sz és csak feszít vele....
2011. nov. 22. 12:42
 7/12 anonim ***** válasza:
IQ FIGHTER VAGY!!!!!!!!!!!!!!
2011. nov. 22. 12:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem kifejezetten a '94 es évjáratuakat hajtják azok a BMW-sek akikre te gondolsz
2011. nov. 22. 12:50
 9/12 anonim ***** válasza:
szerintem ez így röhejes h a közel 20 éves autóddal azt hiszed h vagy olyan "R4Y" mint az újgenerációs BMW-k. :D
2011. nov. 22. 12:54
 10/12 anonim ***** válasza:

"zinte mindenhol ezt lehet olvasni, hogy akinek bmwje van az beképzelt f*sz és csak feszít vele...."

Mert a nagy részük az is. Most komolyan azt várod, hogy szereztél egy kocsit és ezért automatikusan millió csajod lesz?

Ha van egy viszonylag jó kocsid és mellé még játszod is az agyat, tuti lesz egy két pláza ribanc, akik önként felajánlják, hogy leszopnak, ugyanakkor ha normális vagy, akkor még normális csajt is kifoghatsz, bár erre kicsi az esély.

2011. nov. 22. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!