Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Sokszor olvastam, hogy akinek BMW-je van azzal már szóba se álltok. Nekem is bmw-m van.1994es évjáratú, megdolgoztam érte, és nem is vágok fel vele. Velem se állnátok szóba?
ez úgy ahogy van hülyeség... szerintem ha embeirleg egy f@sz vagyok akkor mehetek Q7 es bmw vel és akkor se állnak velem szóba. Vagy ha normális vagyok akkor mehetek Opelel is és akkor is leállnak velem beszélni...
(természetesen itt a normális nőket értem nem a kígyóevőket)
ez emberiség dolga. Nem a kocsid fog neked párt találni...
Nem.
De nem a BMW-d miatt, hanem mert elég hülye lehetsz.
:) Férjem is BMWt akar venni, akkor vele se beszéljek többet? :D
Hol olvastad ezt a baromságot? :)
"zinte mindenhol ezt lehet olvasni, hogy akinek bmwje van az beképzelt f*sz és csak feszít vele...."
Mert a nagy részük az is. Most komolyan azt várod, hogy szereztél egy kocsit és ezért automatikusan millió csajod lesz?
Ha van egy viszonylag jó kocsid és mellé még játszod is az agyat, tuti lesz egy két pláza ribanc, akik önként felajánlják, hogy leszopnak, ugyanakkor ha normális vagy, akkor még normális csajt is kifoghatsz, bár erre kicsi az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!