Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elszomorit hogy idén Karácsony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszomorit hogy idén Karácsonykor is magányos leszek, szerettem volna megismerni egy lányt, rossz helyen kerestem, csak én vagyok így? Megoldás? 24/F

Figyelt kérdés

járj el társaságba gyakrabban! mondják,

nem szeretem a discot,

2011. nov. 22. 11:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nyilván nem csak te vagy így...
2011. nov. 22. 13:49
 12/19 Cassie A. válasza:
64%

Mi lesz veled akkor február 14-én?:D

Szerintem ne szomorodj el, jobb egyedül, mintha összejönnél valakivel, aztán kiderül, hogy mégsem jött össze.. Velem volt ilyen. S elég rossz is volt, mert elrontotta a karácsonyt és a szilvesztert is. :)

2011. nov. 22. 14:06
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül ezzel barátom!

Megoldás örömlány...

22/F

2011. nov. 22. 14:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

# 13

Hát akkor fizesd,én szexért sose fizetnék semmilyen körülmény között

2011. nov. 22. 15:15
 15/19 anonim ***** válasza:
Én is 24 vagyok, én is magányos leszek karácsonykor is, de én magasról leszarom ezzel az ünnepnek csúfolt baromsággal együtt. Persze mindenki azzal jön, hogy menj társaságba, de arra nem gondolnak, hogy esetleg nem tudsz, vagy rühelled a diszkót.
2011. nov. 22. 15:50
 16/19 anonim válasza:
Ne szálljatok már rá erre a disco témára! Nem csak ott lehet ismerkedni,sőt! Ajándékot meg tényleg vehetsz másnak is,mármint családtagok,barátok. Amúgy is elsősorban családi ünnep. És ne szomorkodj tényleg sokan vannak még így! Én meg azt mondom,hogy örülj neki,hogy jelen pillanatban ez a legnagyobb gondod... tényleg csak akkor tűnik pl. ez a dolog apróságnak,ha valami sokkal rosszabb történik az emberrel.
2011. nov. 22. 20:17
 17/19 L.Szilárd ***** válasza:

Másik kérdezőnél már leírtam ezt, így ide csak másolom:

Tudom nem leszel kisegítve vele. De leírom amit gondolok, amit eddig tapasztaltam.

Egy biztos, ha fel állítasz egy bizonyos mércét ami alá nem mész, akkor nagyon nehéz dolgod lesz. A mércénél, itt nem anyagi, vagy a másik külsejével kapcsolatos elvárásokra gondolok. Mert arra nem lehet, és szerintem nem is szabad kapcsolatot építeni.

Magam részéről belső értékekre, és az egymáshoz való viszonyunkra, és az őszinteségre, és kommunikációra állítottam fel egy mércét. Amiből úgy döntöttem nem engedek. Nehéz lesz így társat találnom, de akkor inkább maradok egyedül, mint hogy csalódjak, vagy szenvedjek valaki mellett, miatt.

Pár találás sokszor csak a szerencsén múlik, amit elő lehet segíteni dolgokkal. Pl.: társkereső oldalra való regisztrációval. De itt nagyon fontos ne várj csodát, és készülj fel mindenre. Valamint ne húzd sokáig az első találkozót, amit valami nyilvános helyre szervezz meg, "menekülési" lehetőséggel.

Vagy lehet internetes fórumokon is ismerkedni, ha találsz olyan fórumot ahol, téged is érdeklő témáról megy az eszme csere. Itt kisebb az esély, és hosszabb ideig tart, de lehetőség van rá.

Esetleg keresni valami olyan társaságot ahol szintén a közös érdeklődési kör miatt, könnyen be tudsz illeszkedni, majd ismerkedni.

Vagy mint az előttem szóló, írta önkéntes munka vállalásával, ott esetleg valakivel össze hoz a sors.

Ezen kívül biztos van még egyéb lehetőség is, de egy biztos, társ kereső oldalon kívül, csak ismeretség alapján, vagy közös érdeklődési kör kapcsán fogsz találni.

Egy tanács: jól gondold át pontosan milyen embert is keresel, és mit vársz egy kapcsolattól, és az szerint keress párt magadnak.

Kieg.: A Karácsonyt meg túl lehet élni egyedül, én nem egy Karácsonyt éltem túl pár nélkül, családi körben. Amúgy annyit tudok tanácsolni, hogy csak azért, hogy legyen ne akarj párt magadnak.

2011. nov. 22. 23:11
 18/19 A kérdező kommentje:
Karácsony önmagában is egy nagyon szép űnnep,szeretem a hangulatot,diszités,kellemes otthon,családdal töltöm,csak ugy értettem hogy csodásabb lenne + egy Kedves Lánnyal,és nemcsak Karira szeretném hanem ugy az életemben mindig!
2011. nov. 23. 14:44
 19/19 anonim válasza:
jaj,te srác,tiszta cuki vagy :) remélem karácsonyra majd hoz neked a Jézuska egy barátnőt... :) Addig is tényleg ne szomorkodj hanem hallgass a sok okosra aki itt válaszolgat neked:)
2011. nov. 23. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!