Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, bejönnek nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, bejönnek nektek a rockos lányok?

Figyelt kérdés
Mármint a rockos mind öltözködésileg, mind zenei ízlés frontján értendő.
2011. nov. 20. 21:49
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Anntaraxx, ma 22:03

Sajna nem készült még rólam egész alakos kép, de átlagos a testalkatom. Persze nem vagyok egy Avril, de ha be kell soroni az embereket vékony és husis kategóriába, akkor az előbbibe tartozom. Az arcomról nem nyilatkozom, mert szerintem az ember a sajátját nem tudja elfogultság nélkül véleményezni. Hajam barna és göndör.

2011. nov. 20. 22:09
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekem be. Bár én is rockosabb fiú vagyok.
2011. nov. 20. 22:11
 13/23 anonim ***** válasza:
Legjobb! Én személy szerint undorodom a sz@rrá szolizott plázacicáktól!
2011. nov. 20. 22:20
 14/23 anonim ***** válasza:
Ha bejön a lány, majdnem mindegy milyen stílus szerint öltözködik. Az már csak feldobja. Persze a stílus is elárul dolgokat, és ez a rockos stílusú lányokat is megszórja. Az öltözködésen például még stíluson belül is látszik, hogy mennyire érett gondolkodású, és az sokkal fontosabb, mint hogy milyen stílust képvisel.
2011. nov. 20. 22:22
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
nem mindegy? valószínűleg egy páwának nem jön be, de olyannal te se jönnél össze mert nyilván neked se tetszene/teljesen mások vagytok. majd ha találsz egy pasit akivel baromi jól kijössz stb valószínűleg ő is 'rockos' lesz. magadnak akarj tetszeni, ne egy névtelen fórumon kérdezgesd hogy jujj most 10 pasiból 8 azt írta hogy tetszik neki dejó.. akkor most jó nőnek számítasz vagy mi? hány éves vagy??:'DDD
2011. nov. 20. 22:25
 16/23 A kérdező kommentje:

ma 22:25!

Ha ismernél, nem gondolnád ezt rólam, mármint hogy érdekel mások véleménye az anyámén és a barátomén kívül. :D Na, mindegy, nem az van, hogy most aztán hű de fontos lett nekem vadidegen emberek első benyomása rólam, csak egyszerűen kíváncsi voltam.

2011. nov. 20. 22:31
 17/23 anonim ***** válasza:
mégis érdekel, különben nem kérdezted volna meg...
2011. nov. 20. 22:56
 18/23 anonim ***** válasza:
RAP!
2011. nov. 20. 23:07
 19/23 anonim ***** válasza:

Úgy nem bírom, akik azzal foglalatoskodnak, hogy a kérdezőt miért érdekli, amit kérdez. Nem mindegy neked, hogy miért érdekli? A kérdésre kell válaszolni, nem feladat a miértjének boncolgatása.

Egyébként meg én nem szeretem a rock zenét, de a rockos öltözködés lányoknál kicsit bejön. :)

22/F

2011. nov. 21. 02:59
 20/23 anonim ***** válasza:

Hát figyelj. A teltebb rocker lányok bármit vehetnek fel, nem tetszenek. A vékonyabbak annál inkább, bár ha túl sok a piercing az arcán, az már nekem zavaró. Ami még zavaró, ha isznak, mint egy állat. Avril pedig...hát gyönyörű.

29/F

2011. nov. 21. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!