Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanárnő miért nem mert a szemembe nézni?
Figyelt kérdés
Este az órák végén indultam hazafelé, észre vettem,hogy a hátam mögött jön a Tanárnő, erre bevárom és hazakísértem.
Az ajtó előtt még beszélgettünk ,de úgy vettem észre,hogy nem mer a szemembe nézni. Lehet látta rajtam, hogy tetszik nekem ?
Én 23/ F vagyok.
2011. nov. 19. 15:34
11/20 A kérdező kommentje:
akkor mit jelent ?
2012. júl. 25. 20:31
12/20 anonim válasza:
Vigyázz a pumával! Egyébként hányszor buktál, ha még mindig középiskolás vagy? :D
13/20 A kérdező kommentje:
mi van ember ?
osztrák egyetemen tanulok...
2012. júl. 25. 22:20
14/20 anonim válasza:
Ki ne hagyd! Ha vevő rá dugd meg!
15/20 anonim válasza:
Megvan rá az esély. De konkrétumot itt senki sem fog tudni mondani.
A sztori mindenesetre aranyos :)
16/20 Nyan Nyan Nyan Nyan válasza:
Nyan Nyan Nyan Nyan
Nyan Nyan Nyan Nyan
Nyan Nyan Nyan Nyan
Nyan Nyan Nyan Nyan
Nyan Nyan Nyan Nyan
Nyan Nyan Nyan Nyan
19/20 anonim válasza:
szerintem szexelni akar veled, úgyhogy hajrá.
legközelebb ha hazakiséred, határozott mozdulattal nyúlj a puncijához, a másik kezeddel meg markolj bele a fenekébe, és várd a reakciót.
20/20 anonim válasza:
1. Tanár nőt nem szokás haza kisérni 2. Hány éves vagy? Hány évesnek nézel ki hogy egy majdnem 40 éves nővel akarsz kavarni? Te beteg vagy! Egyébként pedig: Fúújjjj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!