Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet h meggondolta magát?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet h meggondolta magát? Vagy már nem vagyok szimpi neki? Nagyon szeretnék végre boldog lenni ezzel a fiúval.

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nálam 4 évvel idösebb, ő most lesz 18, nagyon jól nézki,elég stréber jó kisfiú. Nekem nagyon régóta tetszik, nem rég leszólított a buszon, elég érdekes ürügyel. Aztóta ha egy buszon megyünk mindig piszkál meg ugrat(de persze cssk azután h a haverjai leszáltak a buszról).Pár hete felvettem msnre, de ott olyan fura, szinte alig ír valamit, élőben nagyon kedves. Azt hittem/(hiszem)csak haverként közeledik, de 1hete msnen célzott rá, h tetszem neki. Mióta ez történt csak 1x utaztam vele egy buszon de akkor is megölelt megcsikizet,meg ugratott és célzott rá, hogy hétvégén elmehetnénk randizni.Ez keden volt, ma pedig péntek van és msnen nem is jelentkezik, fennt szokott lenni de nem ír sohasem csak akkot ha én "leszólítom"(akkor is alig reagál valamit). 7 vége van és nem hívott el konkrétan randizni.
2008. márc. 21. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos tetszel neki, csak szerintem arra vár, hogy te legyél a "kezdeményezőbb". Nyugodtan írhatsz neki msn-en, hogy "na mi lesz azzal a hétvégi randival? :P". Lehet, hogy egy kis biztatás kell neki, mert félénk.
2008. márc. 21. 14:52
 2/9 A kérdező kommentje:
hát lehet h jó ötlet lenne.de az egy társoldarra kivan neki írva h gázank tartja ha egy lány nyomul...ez nem lenne nyomulás?
2008. márc. 21. 14:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnélek elkeseriteni, de szerintem egy 18 éves fiú azért tudja mit akar...nem kizárt h tettszel neki, viszont az érem másik oldalán ott van az is h talán csak egy kislány vagy akit "szivathat"(hiszen a barátai előtt nem kedveskedik) a másik pedig h lehet h tényleg csak félénk, s szégyenli a barátai előtt...én rákérdeznék konkrétan h miért nem beszél velem...
2008. márc. 21. 15:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az udvarlást hagyni kell a fiúkra! ez nem jeenti azt h nem adhatsz jeleket neki, de ne nyomulj, mert ha nem gondolja komolyan akkor te koppani fogsz, ő pedig csak röhögni...keményen hangzik, de igy van.
2008. márc. 21. 15:03
 5/9 A kérdező kommentje:
nem úgy hallotam, meg nem úgy ismertem meg, hogy szívatna egy lányt csak mert neki röhögnie van kedve?
2008. márc. 21. 15:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem benne van a pakliban h tetszel neki kulonben nem szolitott volna le meg nem hivoyt volna ki randira. Lehet h csak meg akar gyozodni h teneked is tetszik o mert nem akar felsulni.

Az en pasim is ilyen volt. egy uzleti megbeszeles alkalmaval ismertem meg es eleinte uzletrol beszeltunk majd egyre kozvetlenebb lett a tarsalgas. megis csak sms-ben volt mersze elhivni vacsira. de a vegen en adtam a szajaba h akkor szombat jo-e.nem tamadott le meg ilyenek varta tolem a biztositekot h nekem is tetszik o. eleg sutan ereztem magam mert en nem vagyok kezdemenyezos lany eleg felenk vagyok. megis osszeszedtem minden batorsagom es bementem melohelyere csak mondani hello-t. onnantol kezdve kinyilt mert tudta h nalam is bejon. ma mar egyutt vagyunk. SOK SIKERT!!! mutass neki apro jeleket, amibol levonja h teged is erdekel a dolog. pl menj oda hozza a buszon es mond neki csak koszoni kartal es milyen volt a hetvegeje vagy a tegnapi nap, milyen oraja lesz meg ilyenek es mosolyogj neki, incselodj vele. csak apro kicsi jelek evvel nem leszel nyomulos. en is igy tettem!!!!

2008. márc. 22. 07:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
nem akarlak kiábrándítani, de én nem jelennék meg 18 éves fejjel egy 14 éves lánnyal az oldalamon, az mindkettőtökre nézve szánalmas. Persze ez attól is függ hogy mennyire vagy testileg meg érzelmileg érett.
2008. márc. 22. 08:52
 8/9 A kérdező kommentje:
én már attam neki nyílvános jeleket, de semmi. ma megtudtam egyik haverjától h bejövök neki, csak fiatal vok hozzá. álltalában az emberek 17-18 évesnek szoktak nézni!
2008. márc. 22. 16:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Haaatha bejossz neki az jo jel. Szerintem 4 ev annyira nem gaz. de errol a fiut is meg kene gyoznod. Foleg ha idosebbnek nezel ki... Fiuk kesobb ernek amugy is. bar tini korban lehet h meg 4 ev az egy picit sok a sexualitas miatt h o mar ready te meg meg nem biztos h igen. nekem pl az elso pasim 2 evvel volt idosebb en 16 voltam o meg 18. nem volt ebben semmi rossz legalabbis en igy emlekszem vissza.
2008. márc. 24. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!