Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uuallomas kérdése:
A lányok nem szeretik az utcán ismerkedést?
11/28 A kérdező kommentje:
utcán ismerkedés nincs, mert vissza szólni sem mertek értem, perverzek hogyne mutogatós bácsikból áll a világ, olyan az. Tehát itt csak flegma válaszok vannak.
Buliba olyanok mennek akik ismerkedni akarnak, illetve más dolgok felé is nyitottabbak, utcára meg muszáj menni, nem azért mennek hogy ismerkedjenek.
2011. nov. 17. 22:37
f.szság.
ha olyan pasi jön oda aki tényleg nagyon bejön, még a számát is rögtön megadja a nő.
2011. nov. 17. 22:41
Pontosan. Elég csak megnézni az első válaszolót: "Ha az álompasim jön oda, bármire képes vagyok".
Tehát csak az álompasi mehet oda, értitek srácok?
2011. nov. 17. 22:49
Definiáljuk az álompasit.
Ha most azt mondjátok, hogy kigyúrt, Brad Pitt fejű, kőgazdag, akkor pont olyan felszínesek vagytok, mint amilyennek a lányokat próbáljátok beállítani.
És még csúnyán ki is röhöglek titeket.
2011. nov. 17. 22:52
ezt olyan felháborodva írtad... vmi alapján szelektálni kell, nem állhatok össze minden pasival aki bármikor is odajön hozzám, csak mert "lehet hogy jó amúgy". akkor meg én lennék a rib.nck.rva, hoyg mindenkivel összeállok.
azért a ti igényeiteknek is nehéz ám eleget tenni:)
2011. nov. 17. 22:53
17/28 A kérdező kommentje:
de miért valami undorító kőalól előbújó torzulattal számol minden csaj? írjam oda hogy normális külsejű ember?:D álompasi az álompasi meg lesem szar téged, mert amiről ti 2011ben álmodtok az a divatbemutató férfi koleckiójában sétál a borotvált melkasával és a többivel, és más világban él mint ti. lekéne ereszkedni a földre lányok, egy két topikot olvastam és látszott a rossz nőmentalitás
erre most csak annyit tudok írni h nem csak az lehet az egyetlen oka h álompasi v nem az hanem talán neharagudj de én is hülyén érezném magam ha utcán akarnak leszólítani de mondjuk nem mind1 h h mész oda h egyből úgy h csajozós szöveggel v csak először átlagos témákkal normálisan.
2011. nov. 17. 23:15
aki nem mer, nem nyer :)
mondjuk tényleg érdekes a női vélemény, hogy nappal az utcán józanul csak a pedofil psichopaták találnak be, viszont full beb.szva tuti a sötét éjszakában tuti becsületes lovag fog hazakisérni...
:D :D :D :D :D
2011. nov. 17. 23:17
és itt nem a férfiideálról van szó bár vannak lányok akik azt nézik...jaa igen h ti azokat a lányokat veszitek észree na igen ez egy másik téma..Azzal sem számolsz h mivan ha szégyenlős a lány.+tényleg nem mind1 h mész oda.
2011. nov. 17. 23:17
Kapcsolódó kérdések: