Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy üzletnek e-mail-en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy üzletnek e-mail-en írok/érdeklődök valaki miatt az bunkóság?

Figyelt kérdés
Röviden annyi hogy az egyik áruházban a minap fizetés közben úgymond szemeztem egy lánnyal aki ott dolgozott. Na és az lenne a kérdésem hogy az bunkóság ha e-mail-ben írok az üzletnek, a lánnyal kapcsolatban? Ha nem akkor hogy írjak nekik?
2009. máj. 10. 00:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem értem, hogy mért nem lehet odamenni hozzá? Ha enyém lenne az üzlet jól kicsapnám a csajt ezután munkaidőben dolgozzon :)
2009. máj. 10. 01:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Stimmt, inkább menj oda, várd ki, amíg nyugi lesz körülötte, és láthatólag akad egy-két szabad perce. Menj oda, köszönj (esetleg terelésként kérdezd egy-két áruról, majd utána) kérdezd meg, mikor végez, és hogy volna-e kedve sétálni veled egyet, vagy meginni veled valamit... Hidd el, nagyon értékelni fogja a bátorságodat. :)
2009. máj. 10. 08:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi és elhiszem hogy ez jó ötlet, de ez nem egy kisebb üzlet volt ami közelebb van hozzám és az időm engedi hogy bármikor elmenjek, tehát én arra vagyok kiváncsi, hogy hogyan érdeklődhetek iránta az üzlet elérhetőségén?
2009. máj. 10. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Az üzleten keresztül sehogy. Nagyon komolyan ne tedd. Az üzletvezető nem párközvetítő, nem nézné jó szemmel a leveledet. És a csajt is megszívathatná. Ezen felül pedig nem adhatja ki a személyes adatait sem.
2009. máj. 10. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!