Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti járnátok egy ilyen (szexy) lánnyal?
Figyelt kérdés
170cm, 55kg, 95 mell, hosszú fekete haj, zöld szem, imádom a franciázást, feszes popsi.2011. nov. 14. 20:24
11/33 anonim válasza:
Attól hogy bomba csaj vagy, attól még lehetsz seggronda és egy büdös hűtlen bunkó is. ^^
12/33 anonim válasza:
Tegyél fel egy képet. 170 centi amúgy teljesen jó, én 190 vagyok. 27F
13/33 anonim válasza:
Szerintem minden pasi álma, nekem legalábbis tetszik leírás alapján, bár nem sokat tudtunk meg, meg nem minden a külső ugye..
14/33 anonim válasza:
Nem, mert ha ezek a legfontosabb ismertetőjegyeid, akkor eléggé felszínes lány lehetsz.
15/33 anonim válasza:
Viszont az tök jó hogy emlitést nem tettél olyanról,mint pl szeretnél szinházba járni...
És a 95 mell még mindig 93-mal több a kelleténél :)
16/33 anonim válasza:
én megdugnálak, megujjaználak úgy hogy behugyoznál. te hogy gondolod?
17/33 anonim válasza:
Több okból sem:
1. nem tudsz írni (nem szexy, hanem szexi)
2. beképzelt vagy (szexinek tartod magad)
3. ribanc vagy (azt tartod fontosnak, h imádod a franciázást)
A külsőd így olvasva rendben lenne, de csak dugni vagy jó, kapcsolatra nem.
18/33 Koldus válasza:
Amúgy ez a "bemutatkozás" olyan, mint egy szexpartner kereső oldalon...
19/33 anonim válasza:
Hát valaki ez alapján akar veled járni az már rég rossz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!