Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan tudnék Skinhead fiúkkal ismerkedni Budapesten? 18/L
Az én pasim Skinhead, de húúú... :D
Én úgy ismertem meg vagy 3 éve, hogy a suliban volt 1 cigány aki azt hitte hogy ő az Isten és elegem lett belőle és beszóltam neki, ő meg elkezdett engem követni. Siettem haza és hirtelen kilépett 4-5 skinhead egy kis utcából én meg neki mentem a mostani barátomnak. Úristen a szívem is megállt :D nem ismertük egymást de megvédtek.
Hát ők kocsmába szoktak járni, vagy csak mászkálnak az utcákon, elhagyatottabb helyeken. Szerintem ha meglátsz egyet kezd el követni egy darabig, vagy ha egyhelybe van menj oda hozzá és beszélj neki. Próba szerencse :)
18/L
Hááát...van valami fiús cuccod? Bakancsod vagy valami? :D
Azt nem tudom hogy mennyire nézne hülyének mert mindegyik más, de szerintem ha bakancsba mennél vagy látna rajtad valamilyen Magyarországos cuccot az előny lenne :D
Én szívesen megismernélek!!!
Sosem volt még barátnőm aki bakancsot hordott volna ,pedig kifejezetten sexinek találom!Ja és a rasszizmusomat szinte minden normális nőnél titkolnom kellett!
Ha gondolod leborotválhatod a fejem!!! :)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!