Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol és hogyan tudnék Skinhead...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan tudnék Skinhead fiúkkal ismerkedni Budapesten? 18/L

Figyelt kérdés

2011. nov. 14. 17:40
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Persze....:D Olyan vagyok mint Hasfelmetsző Jack, csak én nem k*rvákat ölök, hanem Skinheadeket...
2011. nov. 14. 18:05
 12/22 anonim ***** válasza:
rockerrel nincs kedved ismerkedni?:D
2011. nov. 14. 18:14
 13/22 A kérdező kommentje:
De!:D Bírom a rockereket is...:D
2011. nov. 14. 18:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Az én pasim Skinhead, de húúú... :D

Én úgy ismertem meg vagy 3 éve, hogy a suliban volt 1 cigány aki azt hitte hogy ő az Isten és elegem lett belőle és beszóltam neki, ő meg elkezdett engem követni. Siettem haza és hirtelen kilépett 4-5 skinhead egy kis utcából én meg neki mentem a mostani barátomnak. Úristen a szívem is megállt :D nem ismertük egymást de megvédtek.

Hát ők kocsmába szoktak járni, vagy csak mászkálnak az utcákon, elhagyatottabb helyeken. Szerintem ha meglátsz egyet kezd el követni egy darabig, vagy ha egyhelybe van menj oda hozzá és beszélj neki. Próba szerencse :)

18/L

2011. nov. 15. 20:04
 15/22 A kérdező kommentje:
De jó:D Ez tetszik..:D Amúgy nem ciki oda menni hozzájuk?:D Szóval pont ez a bajom, hogy félek, hogy könnyűvérű lánynak néznének, ha oda mennék...:D
2011. nov. 15. 20:28
 16/22 anonim ***** válasza:

Hááát...van valami fiús cuccod? Bakancsod vagy valami? :D

Azt nem tudom hogy mennyire nézne hülyének mert mindegyik más, de szerintem ha bakancsba mennél vagy látna rajtad valamilyen Magyarországos cuccot az előny lenne :D

2011. nov. 15. 20:37
 17/22 A kérdező kommentje:
Hát bakancsot hordok csak magassarkút....XD Meg bőrdzsekit...:D
2011. nov. 15. 20:59
 18/22 anonim ***** válasza:

Én szívesen megismernélek!!!

Sosem volt még barátnőm aki bakancsot hordott volna ,pedig kifejezetten sexinek találom!Ja és a rasszizmusomat szinte minden normális nőnél titkolnom kellett!

Ha gondolod leborotválhatod a fejem!!! :)

26F

http://www.youtube.com/watch?v=MPSYvMism0w

2011. nov. 27. 12:38
 19/22 anonim ***** válasza:
A kérdésedre válaszolva ute meccseken! :)
2011. nov. 27. 12:49
 20/22 A kérdező kommentje:
Ezt a számot szoktuk énekelni suliba a skinhead osztály társammalXD amúgy nálam ne acélbetétes bakancsra gondolj...:D Bár most szeretnék azt is, de jelenleg 1 sima nőies magassarkú bakancsom van... :) a foci meccsekkel pedig az a problémám, hogy szeretem a foci de inkább játszani mint nézni.. és ha nézek akkor is csak a Válogatott meccseit szoktam... Azért pedig nem fogok kimenni egy meccsre, és eljátszani, hogy mekkora fradista, meg mekkora újpestes vagyok, hogy ismerkedjek....:D
2011. nov. 27. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!