Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Valyon megbantom ot?
Figyelt kérdés
van egy srac akivel eldumalgatunk a neten...:d tok jo pofa.. vagyis nah semmi bajom vele.... es eleg jol elvagyunk.. de kulsore vagyis az arca nem tetszik annyirra. en allitolag bejovok neki ezt mondta is es ugy veszem eszre rajta h igen... mindennap ir.. de pl egy buliba voltunk hetvgen ahol siman kezdemenyezhetet volna vmit.. de nem volt semmi extra... peddig karkotos buli volt es nkm sarga karkotom volt vagyis h szegyelos vagyok...:d hivogat randira de nem tudom mit tegyek.. megbantanam ha elmennek a randira es esetleg aztan azt mondanam h ugy erzem h ez enm fog menni..?:D mert ugyerzem h egy talalkozas ahol 2esbe lehetunk segitene.. de aztan felek h megbantom... az a fura h o mondta mar parszor h o nem ojan mint a tobbi pasi.. es h o nem csak egyet akar... egy lanytol...:d de ez nkm fura h igy hangosztatja...:d vagy neem..? :)2011. nov. 13. 18:01
1/4 anonim 

válasza:

Utolsó mondatod nem értem. Mármint, hogy nem csak lefektetni akarja a lányokat, vagy mi?
Amúgy, ha úgy elvagy vele, mond meg neki, mikor randira hívogat, hogy szimpatikus neked, de egyelőre még nem vagy biztos magadban, találkozzatok, aztán kiderül.
2/4 A kérdező kommentje:
hat igen azt mondta nekem h o nem csak a "lyukra" vagyik.. ez nekem fura.... vagyis az fura h o ezt igy mondja... es ezt mar v 3-szor mondta es meg azt is h o nem egy ijen bunko pasi... nem ertem h mer"dicseri" magat...
2011. nov. 13. 18:21
3/4 anonim 

válasza:

nem dícséri magát hanem azt akarja hangsúlyozni hogy nem csak megba*sznin akar!
szerintem túl visszafogott és félős gyerek.
és igen, nyilván megbántanád, de ha nemet mondasz akkor is.
a lényeg, hogy ne hülyítsd és ne hagyd kétségek között. ha tetszik mondd azt, ha nem lehet semmi akkor pedig azt!
4/4 A kérdező kommentje:
koszike..:D segitettetek:d
2011. nov. 14. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!