Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok leszel egy 180 cm-magas 105kg-os (állat) kigyúrt csávó barátnője? Lennél. Te lennél?
Figyelt kérdés
no para...2011. nov. 13. 15:50
11/25 A kérdező kommentje:
bocs "nuncsaku"
2011. nov. 13. 16:57
12/25 anonim válasza:
igen, tudom, csak kontakthibás a klaviatúra, és hiába nyomom néha nem érzékeli.
13/25 A kérdező kommentje:
hát akkor nyomd erősebben!
2011. nov. 13. 17:02
14/25 anonim válasza:
hát nem bár hozzám kicsi vagy meg nem szeretem a kopasz kigyúrtakat
15/25 A kérdező kommentje:
utolsó van humor érzéked :)
he-he-he
2011. nov. 13. 17:54
16/25 anonim válasza:
de komolyan 184cm vagyok 65kg szóval alacsonyabb vagy nálam és nem szeretem a nálam alacsonyabbakat
18/25 nastic válasza:
a filmet azért mondtad mert olyan sokat néztél már hogy tudod hogy kell elhajolni a gázspré elől vagy kristályosak lettek a szemeid a sok filmezéstől? namind1 gyúrj egy kicsit rá a szemeidre is biztos ami biztos :D
19/25 anonim válasza:
Van barátom.
Még akkor sem kellenél senkinek, ha 105 centi lennél és 180 kiló...Se így, se úgy, nem fog menni.Legalábbis ilyen felfogással csak ringyókat szedhetsz fel, normális lány szóba nem állna veled.
Egy nőnek nem testőr kell, hanem szerető pasi.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!