Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek volt olyan esetetek pl középiskolában, hogy szerettetek volna járni egy lánnyal, de az csúnyán megsértett titeket és lepattintott?
Ezáltal pedig lelkileg összetörtetek és és sok évig nem is mertetek közeledni egy lány felé.
Mert én így voltam 17 éves koromban, csúnyán hazavágták az egyébként sem Kilimandjaro magasságokban járó önbizalmamat. Utána 4 évig soha egy lányhoz, nem mertem közeledni, olyan lelki traumát okozott nekem. Nagyon megviselt. Bár lehet csak én vagyok ilyen nyámnyila. Mert annak a lánynak tetszettem még 16 éves koromban(sok jele volt), de még kissé éretlennek tartottam magam egy kapcsolathoz. De 1 év múlva bepróbálkoztam és csúnyán beégtem annál a lánynál. Azóta nem igazán kedvelem a lányokat, ha kezdeményezne is valaki, akkor is távolságtartó lennék. Mert csak játszanak az ember érzéseivel, ha nem akkor lépsz feléjük amikor ők akarják, akkor lúzernek vélnek és utána csúnyán lekoptatnak. Persze van kivétel, de sok ilyen.
23 F.
„sok olyan fiú is van,akik nem tudnak megfelelően közeledni a lányokhoz,pl szórakozóhelyen gyakran találkozom olyan pasikkal,akik nagyon durván,paraszt módon nyomulnak.Ez meg ugye a lányok többségének nem jön be és ilyenkor jön a durva elutasítás.”
Nyilván nem a szórakozóhelyeken kéne ismerkedni. Oda az ember nem azért megy. Teljesen érthető, hogy egy „hú de megb.sználak” beszólásra elutasítás lesz a reakció egy diszkóban, de akkor egy normális közeledő sráccal – nem szórakozóhelyen – miért kell ugyanezt eljátszani?
"Mért nagyon sok mindent kell tanulnod a nőkről, de benned az a legnagyobb baj, hogy kudarcnak fogod fel!
Megbántad, hogy tettél valamit? Mért bántad meg?
Most jobb, hogy négy évig nem tettél semmit?
Jobb?
Hát nem. Egy nőért tenni kell valamit, és akkor te is kapsz cserébe valamit. "
Most azt hiszed, hogy mekkora okosságot mondtál hülye gyerek? Nem azzal van a gond, hogy tenni kell valamit egy nőért, hanem azzal, hogy ők nem tesznek semmit, csak ülnek a s.ggükön és az álompasit várják, mert hát ők nők, ők a főnyeremény.
nálam forditva volt a helyzet.Én 3 és fél évet vártam és könyörögtem annak a pasinak,akit nagyon nagyon szerettem.Csak és kizárólag azzal foglalkoztam ilyen sokáig,hogy vele legyek.emiatt másnak nem adtam be magam,sajnos úgy voltam vele,hogy a hozzá hasonló pasik érdeklenek,aki hasonlit a régi szerelmemhez.Most már békén hagytam,bár bevallom,nem végződőtt jól,de ez van.
Muszáj továbblépnem,ha lesz barátnője,ha nem lesz,Én már nem érdeklem őt.Szerintem nem is hiányoznék neki.
Ettől függetlenül,ha meglátok egy hozzzá hasonló fickót,legtöbbjük foglalt sajnos.De nem adom fel.És a szerelem egyik pillanatról a másikra jön.Pozitív élet és kisugárzás a lényeg és akkor nincs probléma.Én csak ezt tudom mondani.
20/L
"Remélem nem az a tipikus bunkó szépfiú..."
Szerinted?:D
"Utolsó kommentelő lány"
Elküldtem facebook profilba.Képet nem tudok küldeni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!