Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1 hónapja vagyok egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hónapja vagyok egy nagyon aranyos kedves lánnyal. Ki fog dobni ha megtudja hogy devizakölcsönös lakáshitelem van?

Figyelt kérdés
Legyetek szivesek normális válaszokat kérek! Nagyon szépen köszönöm előre is!
2011. nov. 10. 12:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ezt a heti 20 000-t meg sürgősen felejtsd el, mert egyrészt butaság, elvileg nem pénzért van veled, közösen kéne fizetni mindent és a pénzügyek terén megértőnek kellene lennie minden nőnek úgy általánosságban, másrészt ha még fiatalka és te vagy neki az első akkor még elkényezteted, és azt hiszi ez a normális, aztán már a végén követelni fogja a jussát!
2011. nov. 10. 13:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem biztos, de valószínű.
2011. nov. 10. 13:20
 13/17 anonim ***** válasza:

hát én kölcsön miatt csak akkor hagynék el fiút, ha anyagilag ki akarna használni.

de amúgy nem. nem igénylem az ajándékokat meg a hasonlókat. én kettesben szeretek lenni a párommal egy csendes helyen és nem moziban ücsörögni ;)

2011. nov. 10. 13:42
 14/17 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekelne és nem is várom el, hogy költsön rám a barátom.

Tulajdonképpen kicsit kellemetlenül is érzem magam, amikor sokat akar rám költeni.

Mostanában sok ember megszívta a hitelekkel, én nem vennék fel soha.

Akkor érdekelne csak, ha azt szeretné, hogy beleszálljak, az még 1 év után is gáz lenne. A volt barátomnak kb 2 év után szálltam be a kocsijába, azt úgy egyben nem is adta vissza, de már nem kérem el. Szállítgatott ide-oda, fizetgette a kajám...

2011. nov. 10. 14:10
 15/17 eszta41 ***** válasza:

Valószínűleg nem fog kidobni. Miért is tenné? Azért mert gondoltál a jövődre és lakást vettél?

Bár ebből a röpke felvetésből nem sok minden derül ki rólatok, így a válaszok is nagyon általánosak lesznek.

2011. nov. 14. 09:56
 16/17 anonim ***** válasza:

"Nem. Csak azért tettem fel a kérdést mert a nők elvárják hogy heti szinten 20 000 forintot költsek rájuk és tartsam el őket."

Provokatív vagy, fiam. Én speciel ezért az általánosításért hagynálak el. (remélem, ez még beletartotozik a normális válasz kategóriába.)

2011. nov. 14. 10:08
 17/17 mantis religiosa ***** válasza:
Jobb ha vigyázol ezzel! Ismertem egy embert aki meghalt, oszt még devizahitele se vót!
2011. nov. 14. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!