Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónapja vagyok egy nagyon aranyos kedves lánnyal. Ki fog dobni ha megtudja hogy devizakölcsönös lakáshitelem van?
hát én kölcsön miatt csak akkor hagynék el fiút, ha anyagilag ki akarna használni.
de amúgy nem. nem igénylem az ajándékokat meg a hasonlókat. én kettesben szeretek lenni a párommal egy csendes helyen és nem moziban ücsörögni ;)
Engem nem érdekelne és nem is várom el, hogy költsön rám a barátom.
Tulajdonképpen kicsit kellemetlenül is érzem magam, amikor sokat akar rám költeni.
Mostanában sok ember megszívta a hitelekkel, én nem vennék fel soha.
Akkor érdekelne csak, ha azt szeretné, hogy beleszálljak, az még 1 év után is gáz lenne. A volt barátomnak kb 2 év után szálltam be a kocsijába, azt úgy egyben nem is adta vissza, de már nem kérem el. Szállítgatott ide-oda, fizetgette a kajám...
Valószínűleg nem fog kidobni. Miért is tenné? Azért mert gondoltál a jövődre és lakást vettél?
Bár ebből a röpke felvetésből nem sok minden derül ki rólatok, így a válaszok is nagyon általánosak lesznek.
"Nem. Csak azért tettem fel a kérdést mert a nők elvárják hogy heti szinten 20 000 forintot költsek rájuk és tartsam el őket."
Provokatív vagy, fiam. Én speciel ezért az általánosításért hagynálak el. (remélem, ez még beletartotozik a normális válasz kategóriába.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!