Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek egy sracot, de ugy erzem o szegyenlos, es azt mondta csak baratkent erez irantam... mit tegyek?
16 vagyok es nagyon szeretem a volt osztalytarsamat,de nem tudom hogyan kerulhetek vele szorosabb kapcsolatba,mert o baratkent erez irantam:(
Megprobaltam tobb mindent,kertem ujevi pusyt,vegul csok lett belole,egyutt gorkoriztunk,fagyiztunk es naponta talizunk a suliba,de o furan viselkedik,felek h valamit elszurtam.Annyit hozzafuzok h eddig egy kapcsolata volt es az is nagyon regen es eleg rovid,talan ez lehet az oka?mit tegyek?
Én is voltam ilyen helyzetben, én nagyon-nagyon rossz volt :-(((
Erről két mondás jut eszembe:
"Csak azért mert valaki nem úgy szeret Téged, ahogyan Te szeretnéd, ez nem azt jelenti, hogy nem szeret Téged teljes szívével"
"Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!