Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretek egy sracot, de ugy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek egy sracot, de ugy erzem o szegyenlos, es azt mondta csak baratkent erez irantam... mit tegyek?

Figyelt kérdés

16 vagyok es nagyon szeretem a volt osztalytarsamat,de nem tudom hogyan kerulhetek vele szorosabb kapcsolatba,mert o baratkent erez irantam:(

Megprobaltam tobb mindent,kertem ujevi pusyt,vegul csok lett belole,egyutt gorkoriztunk,fagyiztunk es naponta talizunk a suliba,de o furan viselkedik,felek h valamit elszurtam.Annyit hozzafuzok h eddig egy kapcsolata volt es az is nagyon regen es eleg rovid,talan ez lehet az oka?mit tegyek?

2008. márc. 19. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:
84%
Hát ezt neked kell eldöntened, mert mi sajnos nem ismerjük a srácot. Ha azt mondja csak barátként érez irántad, akkor valószínűleg így is van. Vagy ha kapcsolata volt, akkor lehet, hogy még nem tudja eldönteni mit szeretne, mert még nem lépett túl az előző kapcsolatán. Idővel minden kiderül. Addig is maradj vele nagyon jóban, beszélgessetek sokat, és ismerd meg még jobban! Próbáljatok meg olyan témákról is beszélgetni, amikről eddig nem mertetek! :) Sok sikert! :)
2008. márc. 19. 20:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam ilyen helyzetben, én nagyon-nagyon rossz volt :-(((

Erről két mondás jut eszembe:

"Csak azért mert valaki nem úgy szeret Téged, ahogyan Te szeretnéd, ez nem azt jelenti, hogy nem szeret Téged teljes szívével"

"Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, mikor melletted ül és tudod, hogy sosem lehet a tiéd"

2008. márc. 21. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!