Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan előzzem meg a leblokkolást?
hihetetlen de pl ha megiszol akár a tali közbe is egy vodjókanarancsot más lesz!
ne igyál sokat!, csak egyet
vagy egy felest, vagy egy krémlikört otthon tali előtt, és ne szolj senkinek.
NEMKE SOKAT
egy feles, vagy egy vodkanarit vetetsz vele, és hidd el minden jo lesz...ez csak az első fázisban van iylen szótlanság, utánna mindne OK lesz..;)
Neked is köszi a választ...igen,volt már feles is tali előtt,de sajnos nem segített.Akkor meg attól féltem hogy összeakad a nyelvem és egybe mondok öt mondatot:-)
Csütörtökön találkozok vele,megpróbálom összeszedni velem...és talán a vodka naranccsal..
segíteni fog..;)
attólj meg nefélj, ha hadarsz, az még mindig jobb, mintha kukán ülsz...;)
maj számolj be hogy sikerült..;)
Sajnos nem jött össze:-( Azt mondta még nincs túl a csalódásán,mert volt egy 8 éves kapcsolata és a csaj átverte...nem tudja még,hogy mit akar...találkozik velem szívesen máskor is,mint barát,aztán majd kiforrja magát...
Szerintem nem fog keresni,ennyi volt.Szerintem közrejátszik a félénkségem,hiába mondja,hogy nincs velem baja...:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!