Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szinte csak az egyenruhások jönnek be? = (
Igazából lehet, hogy azért, mert én magam is rendőr akarok lenni, de valahogy a sok fiút nem látok "elég férfiasnak". (Jó, azért sokan rá is tesznek a rózsaszín pólókkal és hasonlókkal...)
De már annyit próbáltam ezen változtatni, de egyszerűen nem megy. Nem tudom megváltoztatni, hogy mi jön be. Ilyen férfiakat pedig már hónapok óta nem találok.
Szerintetek hogyan tudnék ezen változtatni? Vagy találni egy ilyen srácot?
Nem csak akkor tud egyenruhás lenni, ha valóban az... :)
Írtam privit.
21F
miért kéne ezen változtatni?amúgy ha nagyon akarnál se tudnál.
amúgy igazad van,hogy sok a lányos fiú.
és az egyenruhás férfiak,igazi férfiak.Akiket kiképeztek(rendőr,tűzoltó,stb..) mind a kemény kitartásra,és életre nevelték őket.Nem nyápic valamik akik feladják a dolgokat.....
Sok ilyen srácot találsz a katonai fősulin,rendőrtisztin,sok helyen előfordulnak,csak nem a nyilvánosság elött :/.
Én is katonának készülök,nem egy életre de min 5-10 évre.Ez egy tartást ad az egy életre,ráadásul szeretem i
F18
nem a sorban állásra gondoltam,hanem a lelki tartásra.nem kokler munkától undorodó valaki lesz.és emberséget nevelnek belé,nézd meg a volt sorkatonákat.Vannak kivételek de legtöbb a rendes életet él.
ez a nevelés hiányzik a mai fiatalságból
Normális katona úgyse lesz már senki ebben az országban, ha csak nem támadnak az idegenek :D
Mert akik most katonának mennek azok mind díszfelvonulásokra mennek max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!