Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez az újfajta trend, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az újfajta trend, hogy csak a jóképű fiúknak lehet barátnőjük?

Figyelt kérdés

Én csak 16 éves vagyok és középiskolás, de mindenhol ezt tapasztalom, hogy a jobb arcú fiúknak van barátnőjük, vagy szebb barátnőjük. Nagyon sok lány ismerősöm van, de mind ezekre a fiúkra vágynak. Én meg hiába vagyok jófej, kedves stb mindig azt kapom, hogy aranyos vagyok, de semmi több. Aki meg bunkó és kellemes arcú fiú, az ha odanyúl a lány nadrágjához(aki tetszik neki), akkor a lány röhögve leköcsögözni. Aztán nekem elsírja, hogy milyen paraszt az a fiú. Mégis két hét múlva már kézen fogva mennek. A régi öregek, meg apukám is azt mondta, hogy a kinézet csak 10-edleges szempont. Csak legyél kedves, meg illedelmes, okos, művelt és akkor lesz sok és szép barátnőd. Mégsincs egysem. Csak annak van, aki egyes matekból, angolból stb, de jár kondiba meg nagyon helyes gyerek. Általános iskolában kedvesek voltak a lányok meg minden, de most középsuliban mintha mind megbolondult volna és csak a menő és autóval rohangászós fiúkkal akarnak lenni. Elmondják azokat nekem minden mocsoknak, de titkon róluk álmodnak. Miért van ez? Régen mindenki megtalálta a párját, ha csúnya volt akkor is, most meg nem találok senkit, mindenki csak nekem sírja ki a bánatát, de semmi több. Itt sok kérdést elolvastam és azt mondták a lnyok, hogy nem annyira fontos a kinézet, csak legyen egy minimum, hogy legyen okos, ápolt stb. Vagy csak ide azt írják amit hallani akarunk? Mert van vagy 120 lány ismerősöm akikkel nagyon jóban vagyok. de abból vagy 100 csak a szupermanekkel akar randizni, minket meg kiröhögnek. Olyanokért röhögnek ki, amiről nem tehetünk, hogy nem születtünk szépnek. Ez nagyon nincs így rendben. De ez nem elég, még egy átlaglány is elküld engem, aki nem is szép, mégis cukipasit akar magának minden áron. Azt remélem ezt a lányok kinövik mikor egyetemisták. főiskolások lesznek, és egy átlagos gyereknek, mint én vagyok, nekem is lesz több barátnőm. De most nagyon el vagyok keseredve.

16/f.

2011. nov. 6. 14:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Á, szervusz kedvenc 65%-osom, megmagyaráznád ezt nekem?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2011. nov. 6. 14:49
 12/25 A kérdező kommentje:
Ha én odamegyek egy szórakozóhelyen egy átlag lányhoz, akkor még odáig sem jutok el, hogy bemutatkozzak, nemhogy addig hogy megmutathassam, hogy milyen rendes, szeretni való, okos vagyok(koromhoz képest). Nem vagyok nagyképű, hogy ilyeneket írok(ha az lennék, akkor nem is írnék). Csak a külsőm kiatt elzavarnak, vagy mondják, hogy bocsi de van barátom. De sosincs vele egy pasi sem, akkor hogy van barátja? Tuti kamuzik.
2011. nov. 6. 14:52
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
14:49 Sok magyarázat lehet: az illető csak saját maga szerint ronda, a lány szerint nem, v a lány csak szívatja, esetleg egyszerűen csak hazudik.
2011. nov. 6. 14:57
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

2. oldalon van kifejtés, hogy miért is ronda. Az is megvolt? Ott van az is, hogy kifejezetten rondának tartotta a lány azokat a külső tulajdonságokat, amivel ő rendelkezik.

Szivatni 15 hónapon át elég körülményes, na meg ő nem is olyan.

És nem hazudok...

Anything else?

2011. nov. 6. 15:00
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Attól még lehet, h tudat alatt bejössz a lánynak külsőre is, csak nem tudja h miért. Az meg nem elég bizonyíték, ha azt mondod h nem hazudsz :)
2011. nov. 6. 15:03
 16/25 anonim ***** válasza:
ugyan mutass már egy képet magadról...
2011. nov. 6. 15:03
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Ó, most már a tudatalatti is játszik :D Úgy hibás, hogy nem is tud róla :D Nájsz.

Persze, jogilag nem vagy köteles elhinni, de mégis miért hazudnék? Olyan hihetetlen dolog lenne ez?

2011. nov. 6. 15:06
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Igen, hihetetlen, mert még soha nem láttam igazán ronda fiút bnővel.
2011. nov. 6. 15:08
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Majd egyszer talán összefutunk.
2011. nov. 6. 15:09
 20/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy rossz példa de ott van pl. az x faktoros Király L. norbi ha ismered, ő se az a jóképű srác, mégis valamelyik nap mutatták a tv be hogy van neki barátnője. Szóval ebből kiindulva mégis elképzelhető hogy van esély, csak meg kell találni azt a lányt, aki nem csak a felszínes külsőségeket tartja szem előtt.
2011. nov. 6. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!