Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek több esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek több esélyem lenne a lányoknál ha stílust váltanék?

Figyelt kérdés
Jelenleg a rock zenét szeretem, mindenfélét, változatosan hallgatok, P.mobilt, Tankcsapdát, Guns 'n' roses-t, ZZ top-ot, néha egy kis Kárpátiát is. A sötétebb színű cuccokat szeretem, mint a sötét kék farmer, barna, vagy fekete felső, és barna, vagy fekete bőrdzseki. Az arcvonásaim elég lágyak és Szőkés-barnás a hajam és kék a szemem. Azon gondolkodtam hogy stílust váltok, páwa órát veszek, fila táskát, és ilyen hülye figurás gumikarkötőket. Lehet hogy így több esélyem lenne a lányoknál? (Ez csak elmélet. Gyakorlatban sohasem fogom megtenni.)
2011. nov. 6. 13:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ja, legyél te is páva. Úgy sincs elég belőlük már így is.
2011. nov. 6. 14:08
 12/21 anonim válasza:
a belsődön ne változtass mások kedvéért, úgykell szeretniük ahogy vagy.. de ki próbálhatsz ki más stílust is:) pl. csőgatya stb.
2011. nov. 6. 15:08
 13/21 anonim ***** válasza:

hát figyelj önmagad vagy így. nekem csakis egy olyan pasi kéne aki önmagát adja, egyéniség, nem olyan mint a többiek. nem "páwa", nem hord gumi órát, nem vasalja vagy zselézi a haját, nem tucctuccra partyzik minden este.

óriási gyávaság és meghunyászkodás hogy neked ez eszedbe jutott, hogy ilyenekre gondolsz. figyelj gondolom nem egy nyávogós particsirkét akarsz, (bocs ha igen...), ha ilyen páwa lennél csak ilyen csajok nyomulnának rád. én és a barátnőim normális csajnak tartjuk magunkat, és mi rá sem nézünk az ilyen pasikra akik fenti jelzőket képviselik (páwa).. ha hiszed ha nem én mindne pasit megnézek, vagyis inkább rájuk nézek, és nem szégyellem, de némelyiket bámulom hogyha rámnéz elcsábíthassam szemeimmel (muhahah) vagy ha nem néz rám akkor csak utánanézek, mint mikor a pasik megnézik a csaj seggét.

és tudod milyen fiúkat szoktam megnézni? ruháik általában fekete, sötétek, bőr, kis fém, arcukon nincsen szedett szemöldök, vagy nem vasalt vagy égnek zselézett a hajuk.. általában rockerek, vagyis annak néznek ki, persze nem kinézet alapján kell ítélni blabla de most erről beszélünk.

az arcuk általában olyan, hjogy nekem tetszik, de a barátnőimnek tudom, hogy nem tetszene. őnekik valamennyire bejön a páwaság, ezért azt mondom, az átlagnak nem jönnének be azok akik nekem.

úgy szereted a kinézeted ahogy most vagy. ha elmélet ha nem, akkor is, képes lennél fehér, lila és rózsaszín cuccokban, égnek zselézett hajjal, "sszexxi" fülcsiben és nyakláncban virítva végigmenni az utcán, azt lesni, melyik csaj néz meg? és? én úgy vagyok hogy amilyen a pasi olyan csaj illik hozzá. de nézd meg az ilyen selyemmajmokat, a barátnőjük az itt GYIK-on gyakran emlegetett pirított ri.banc, vagy cask simán a bulizós, "híres-féle".

szerintem a kicsit 90-es évek beli öltözködés vagy csak simán az egyszerű, kissé rockosabb, + ha 180 cm-n felül vagy, szerintem az annyira férfias! én élek halok az ilyen fiúkért, bár keveset látok...

nézd meg Axl Rose-t, Kurt Cobaint! most komolyan lennél egy Christiano Ronaldo ??!

2011. nov. 6. 17:10
 14/21 anonim ***** válasza:

ja és ha az "új külsőddel" sem találnál magadnak senkit akkor meg jönne a jól ismert "férfi intelligencia", és jól begyakorolnád a dumádat, szidnád a női nemet, hogy: "a nőknek csak a külső számít, és ez aztán persze hogy igaz, mert én már többféle stílussal is próbáltam hódítani de geyik se tetszett nekik"....

nekem csakis olyan fiú kéne akinek ilyen eszébe sem jut és mindig önmaga... ezért nem mondanám hogy bejönnél, mert eszedbe jutott ez..

2011. nov. 6. 17:12
 15/21 A kérdező kommentje:
Uh... Ez csak megfordult a fejemben, persze hogy nem tenném meg. Csak tudod, tegnapelőtt hagyott el a barátnőm, és elég rosszul érzem magam és a hibát keresem magamban. Az a baj, hogy kevés olyan lány van akinek így jövök be ahogy vagyok, sőt itt a környéken egyáltalán nem találok. Ezt a kérdést vedd inkább egy közvélemény kutatásnak. :D
2011. nov. 6. 18:34
 16/21 A kérdező kommentje:
178 centi vagyok és 60 kiló. Elég vékony alkat vagyok.
2011. nov. 6. 18:36
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem lenne értelme ,nem lennél önmagad rosszul éreznéd magad és látszana is rajtad.

Hát a stílus számít,de ha normális lányt akarsz akkor ne legyél páwa.Ami nem férfias az nem túl vonzó,akkor sem ha az a divat.Szerintem ok az öltözködésed,így a leírtak alapján.Azért nem árt odafigyelni a divatra,ruhák szabása stb.

2011. nov. 6. 20:37
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnél a stílusod alapján. Ne változz meg mások miatt! Hol laksz, hogy ott nem találsz egy olyan lányt sem, akinek bejönnél? 16/L
2011. nov. 7. 15:18
 19/21 A kérdező kommentje:
Zalamegyében, nagykanizsa közelében
2011. nov. 7. 23:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Az jó messze van innen.
2011. nov. 8. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!