Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú aki már régóta tetszik. Mit csináljak?
Szóval egy fiú mindig a mi utcánkban sétáltatja a kutyáját:) Már évek óta tetszik, szerintem én is tetszem neki, szemeztünk is már néhányszor (ugyelékszem). De hónapok is eltelnek amíg újra látom, és teljesen tehetetlen vagyok, mert megszólítani tuti nem merem:(
Mégis lenne valami ötletetek?
Az előző amit írt próbáld ki!
Majd beszélgessetek!
Haladj szépen előre :D
A helyedben semmiképpen sem szalasztanám el, mert sokáig bánni fogod. Én egyszer ezt csináltam. Igaz, nem ismeretlen volt a srác, de nem mertem lépni, ő azt hitte, én nem akarom. Egy évvel utána valahogy mégis elcsattant egy csók, de mindketten éreztünk, hogy az a vonat elment.
Menj ki, mikor meglátod, ha van kutyád, sétáltasd te is.
Hidd el, a pasiknak tetszik, ha a lány kezdeményez. Ugyan úgy emberből vannak, mint mi csajok. :) Hajrá! Szurkolok!
Kedves kérdező! ha rég tetszik neked ez a fiú akkor próbálj meg lépni..vagy mikor épp elcsíped őt hogy a kutyusát sétáltatja akkor köszönj neki és mond hogy nagyon aranyos kutyusod van:) milyen fajta? és akkor odamész hozzá megsimized a kutyus fejét és egy kicsit elbeszélgettek ha szimpatikusnak találod és ő is téged akkor ELTALáLTAD :)
aztán pl ha neked is van kutyusod akkor megbeszéltek egy napot hogy kiviszitek a kutyákat sétálni (park..stb) aztán egymásba merultök és észre fogod rajta venni hogy a te társaságod is tetszik neki és fordítva! megismeritek egymást jobban és így már mehetnek is a találkák vagy MSN ilyenek...
remélem azért tudtam segíteni! sok sikert neked(tek)!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!