Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú aki már régóta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki már régóta tetszik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval egy fiú mindig a mi utcánkban sétáltatja a kutyáját:) Már évek óta tetszik, szerintem én is tetszem neki, szemeztünk is már néhányszor (ugyelékszem). De hónapok is eltelnek amíg újra látom, és teljesen tehetetlen vagyok, mert megszólítani tuti nem merem:(

Mégis lenne valami ötletetek?

2009. máj. 7. 10:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Trükközz. Üzenj neki falra ragasztott kis vicces üzenetekkel azon az útvonalon, ahol a kutyáját sétáltatja. Vagy szerezz egy kutyát :)
2009. máj. 7. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az előző amit írt próbáld ki!

Majd beszélgessetek!

Haladj szépen előre :D

2009. máj. 7. 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Rakj ki elé 2-3 cicát.... :D
2009. máj. 7. 17:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
honnan ismered? hol látod legtöbbet? hol szoktál vele találkozni?
2009. máj. 7. 20:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát látom mikor megy el a házunk elött a kutyájával, de semmit nem tudok róla.
2009. máj. 8. 12:45
 6/9 anonim válasza:
100%

A helyedben semmiképpen sem szalasztanám el, mert sokáig bánni fogod. Én egyszer ezt csináltam. Igaz, nem ismeretlen volt a srác, de nem mertem lépni, ő azt hitte, én nem akarom. Egy évvel utána valahogy mégis elcsattant egy csók, de mindketten éreztünk, hogy az a vonat elment.

Menj ki, mikor meglátod, ha van kutyád, sétáltasd te is.

Hidd el, a pasiknak tetszik, ha a lány kezdeményez. Ugyan úgy emberből vannak, mint mi csajok. :) Hajrá! Szurkolok!

2009. máj. 8. 20:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :] Mindegyik hasznos volt :Đ Majd próbálkozom :P
2009. máj. 11. 08:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja és ha valakinek még van ötlete, akkor továbbara is várom.
2009. máj. 11. 08:35
 9/9 anonim válasza:

Kedves kérdező! ha rég tetszik neked ez a fiú akkor próbálj meg lépni..vagy mikor épp elcsíped őt hogy a kutyusát sétáltatja akkor köszönj neki és mond hogy nagyon aranyos kutyusod van:) milyen fajta? és akkor odamész hozzá megsimized a kutyus fejét és egy kicsit elbeszélgettek ha szimpatikusnak találod és ő is téged akkor ELTALáLTAD :)

aztán pl ha neked is van kutyusod akkor megbeszéltek egy napot hogy kiviszitek a kutyákat sétálni (park..stb) aztán egymásba merultök és észre fogod rajta venni hogy a te társaságod is tetszik neki és fordítva! megismeritek egymást jobban és így már mehetnek is a találkák vagy MSN ilyenek...

remélem azért tudtam segíteni! sok sikert neked(tek)!!! :)

2009. jún. 15. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!