Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek erről?
Bocsi, előre írom hogy szerintem hosszú lesz...:)
Nos, egy 18 éves fiú vagyok, olyan átlagfajta. Nem iszok, nem cigizek, nem drogozok, noha szinte csak ilyen társaságban vagyok. Nincs sok hobbim, a motorozáson, a kondin kívül..nem szeretek annyira bulikba járni:)
A " bemutatkozás" után, a lényeg hogy volt egy lány, még márciusban ismertem meg, itt ezen az oldalon / tudom, vicces, de valahogy írt privit/ , a privi után a hosszas beszélgetések msnen éjfélig. Szinte minden nap, kívétel nélkül 4-5 órákat beszélgettünk, amíg bírtuk. Mivel én picit messzebb lakok pesttől, ahol ő lakott nem is találkoztunk, őszinténszólva nagyon megkedveltem, de barátnál több nem akartam neki lenni. Sajnos, eléggé félreértelmezte, amit neki írtam és így júniusban rávett hogy találkozzunk... a nagy találkozásban az lett, hogy fél óra után kézenfogva mászkáltunk, ölelkeztünk.Ott már éreztem valamit. Miután hazaértem, egyből írta hogy milyen jóvolt, stb... Rá, 3 nappal elhívtam moziba..addigra már tudtam hogy kell nekem. A film alatt végig egymásra voltunk borulva, odabújt ilyesmi...annyira énsem akartam nyomulni mert mondta hogy még nem volt barátja.
Aztán másnap közölte velem, hogy szakítani akar, mert hogy nem tudtunk úgy igazán beszélni...eleinte nagyon néztem, mondom mivan itt. Itt kb. meg is szakadt a kapcsolatom vele...a nyár további részeiben, amíg egyedül voltam kb a padlón voltam, nagyon hiányzott ( és talán még most is...).
Egyszer, kétszer rámírt (mert elmondása szerint akarja hogy barátok maradjunk, ami nekem nem ment)...a végén már odaáig fajult, hogy hallgattam egy lányra, akit 2 éve ismerek már és a tanácsára töröltem őt mindenhonnan. Utána várhatóan jött a levél hogy milyen gyerekes vagyok, stb..akkor elmondtam neki mindent hogy mit érzek iránta, és elbúcsúztam tőle.( megjegyzem, amíg még ismerőseim közt volt jött a levél hogy ki ez a lány stb...)
Ezután, egyiks este mint mindig beszéltem azzal a lánnyal akit 2 éve ismerek...szintén pesti ő is. Mivel vele is, szinte minden nap éjfélig beszéltünk jól ismertük egymást. Iskolakezdés előtt, még gyorsan megbeszéltük hogy felmegyek hozzá pestre és találkozunk..nagyon jó volt vele, bár hamar elment az idő. Azon a héten, még elhívtam moziba, amit sajnos lemondtam, mert itthon házfelújítás volt és kellettem. Következő héten elhívott egy buliba, ahová nem mentem el ( nem is volt hozzá sok kedvem hisz senkit nem ismertem.) a buli után hétfőn közölte hogy összejött valakivel...mondom oks, azóta már szakítottak is. Azóta is mindennap beszélgetünk, és néha eléggé félreérthető :) Nem igazán tudom mit csináljak, hisz nemakarom még egy jóbarátot elveszíteni.
ui: bocsi, mondtam hogy hosszú lesz,
ha félreérthetö akkor kérdezz rá nyiltan. ha elég jo barátok vagytok akkor ugyis öszintén bezséltek.ennyi. ha összejön még valakivel esetleg attol még lehettek barátok ha neked is jo.
az elözö csajnak meg ne vedd fel a dumáját... nem vagy gyerekes. egyszerüen nem akartad mindenhol öt látni és igy tudod a legjobban elfelejteni.ezek szokásos szakitos szövegek.
Az első csajszi egy kislány, nem tudja még mit érez, nem tudja hogy milyen egy kapcsolat és hogy hogyan kezelje a másik félt! Róla teljesen mondj le, ráadásul még messze is lakik tőled, teljesen felesleges vele kezdeni akármit is.
A második lány is ilyen könnyen jött könnyen ment típus, ha nem kapcsolatot szeretnél, hanem csak ágybavinni arra pont jó lesz! (nekem is volt egy lánybarátom, de én megmondtam neki még mielőtt bármi is történt volna, hogy nem szeretnék kapcsolatot, és egy együttlétnél több nem lehet közöttünk).
Azért ne kezdj el járni senkivel csak hogy legyen valaki, vagy hogy legyen kivel szexelni - ha meg csak az kéne, akkor szépen mondd el neki, és ha van egy kis csöppnyi esze is, akkor tisztelni fog azért mert elmondtad és nem használod ki, és akkor vagy bele megy, vagy nem, nem gond, van még 1000 másik, ha egy ilyen mulya, naív "1 hétig járok mindenkivel" leányzóót elveszítesz, az nem túl nagy veszteség. Te egyébként mit vársz egy kapcsolattól, mit vársz a lánytól? Most például milyen csajszit akarsz találni? Te mennyire vagy tapasztalt párkapcsolatok terén?
Igen, róla már teljesen lemondtam...hogy őszinte legyek, énse vagyok még a párkapcsolatok nagy szakértője. Eddig komoly kapcsolatom nem is volt még...a legtöbbje csak szex volt, viszont a 30 évestől kezdve...igen, nem vagyok rá büszke.
Mostmár egy olyat szeretnék találni, akivel megértjük egymást, van közös érdeklődésünk és tudjunk beszélgetni...ami egyenlőre még nem jött össze.
Megjegyzem, hogy a másik csajt sem akarom megfektetni csak így mint barát...ő is pesti, és nem az hogy messze lakik, mert az mindegy...ígyis, úgyis csak hétvégén érek rá.
A kondit és a motort ne add fel, én is így nyomtam. A bulikat ne eröltesd, max. kimaradsz pár szipkázásból.
Viszont légy nyitottabb picit, tanulj, legyenek céljaid, a szerelem rádtalál majd, s akkor tégy érte!
Üdv! G.
elsőt már nem fogom felkeresni...így visszanézve, tényleg elég gyerekes volt és eléggé elkapkodta a dolgokat. ha akar megkeresem, de hogy vele mégegyszer összejöjjek, nem látok túl sok esélyt.
a másodikon még gondolkodok...bár, már jó lenne valaki :)
én is voltam már úgy, hogy beleszerettem egy olyan pasi barátomba, aki inkább amolyan lelki társ volt, akinek mindent elmondtam mindig. aztán később rájöttem hogy csak azért volt ez, mert akkor szinte nem is beszéltem más pasival rajta kívül, csak lányokkal. mintha nem is léteznének mások. de amúgy meg kicsit se illenénk össze. még jó hogy nem kezdett nagyon nyomulni mikor így éreztem iránta, mert akkor lehet hogy már nem is beszélnénk. megismertem sok új pasit, és csak akkor értettem meg, hogy mennyire nem ment volna evvel a barátommal.
a leírtak alapján úgy jön le, hogy te is így lehetsz... persze nem tudhatom. de szerintem próbálj ismerkedni másokkal hogy ne az legyen hogy abba szeretsz bele aki szóba áll veled, hanem olyanba, aki már elsőre is tetszik, és inkább ilyenekkel beszélj sokat...
aki barát az maradjon barát, többet ér! ha már sok idő múlva is azt érzed hogy tényleg ő kell és az ő részéről is azt érzed hogy nem hagyna ott olyan könnyen mint az előző, hát akkor bele lehet vágni :) szóval várj még ezzel...
Utolsó köszi.
Hát, az első lány már szerintem véglel elúszott. Elég sok lányt ismerek, azzal nincs baj, csak olyanokat nem nagyon mint ők... a másik lányt nem tudom, suli miatt mostanába nem beszélünk, majd lesz ami lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!