Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem megy?

Figyelt kérdés
Nagyon kivagyok bukva, de ez már nem normális, tehát tudom hogy valami baj van. Első szerelmem, (18 éves vagyok) azt hittem már sose lesz, átvert, becsapott. Mindennek már lassan 3 hónapja, ugyanennyit voltunk együtt. Mégis nagyon hiányzik, folyton Ő jár a fejembe, úgy érzem hogy őt senki nem fogja tudni helyettesíteni, tökéletes volt. Estéket beszélgettünk át, tényleg életem legboldogabb napjai voltak. De még Ő volt megsértődve, igazából szó nélkül lelépett, sehol nem ismerősöm. Találkoztunk az utcán egyik nap, csak egymás szemébe néztünk. Ez borzasztó, hogy nem tudok élni miatta, mert minden de szó szerint minden gondolatom körülötte forog. Reggel is vele kelek, és még vele is álmodok. Segítségre lenne szükségem.
2011. nov. 4. 09:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
azt nem írtad le,h mi volt az ok,amiért lelépett!
2011. nov. 4. 09:57
 2/11 anonim ***** válasza:

sajnállak!

én többször is át estem ezen az érzésen....el fog múlni...legyél sokat barátokkal ,kapcsolódj ki...és a legfontosabb ilyenkor kezdj el sportolni..az majd megnyugtat.....

el árulhatnád,h fiú vagy lány vagy?

2011. nov. 4. 09:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Úgy ment el, hogy szeret, aztán kiderült h van másik lány is a dologban. Megszakított minden kapcsolatot, ennyi.
2011. nov. 4. 10:02
 4/11 anonim ***** válasza:
szivesen meg vigasztallak,ha gondolod...találkozhatunk és elmesélem én hogyan dolgoztam fel az ilyen érzést..
2011. nov. 4. 10:07
 5/11 A kérdező kommentje:
De jó lenne, komolyan gondolod???
2011. nov. 4. 10:09
 6/11 anonim ***** válasza:
igen komolyan gondolom...de azt tudnod kell,h én pasi vagyok..:)
2011. nov. 4. 10:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Akkor ne sírj utána!nem érdemli meg!jah tudom könnyű mondani,de így van!írta vki,h sportolj,legyél barátokkal ilyesmi.ezek jó ötletek!

fiatal vagy, leszel még szerelmes sokkal jobban is,és akkor már eszedbe se fog jutni ez a fiú!

ezen a csalódáson csak te tudod túltenni magad,hidd el menni fog!

engem is ejtettek már pofára nem is egyszer,de még itt vagyok!fel a fejjel csajszi!24l

2011. nov. 4. 10:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Sokan ezt mondják, és remélem én is hogy lesz más. Remélem eltudom dönteni magamba hogy nekem ez a fiú már nem kell.
2011. nov. 4. 10:15
 9/11 A kérdező kommentje:
utolsó előtti, írtam üzit.
2011. nov. 4. 10:16
 10/11 anonim ***** válasza:
válaszoltam..:) puszillak..:DD
2011. nov. 4. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!