Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép lányok kizárólag a gazdag, nagyautós csávókra mennek?
Figyelt kérdés
sokat mozgok az éjszakában, és azt veszem észre, h a csinos intelligensnek mondott egyetemista lányok is , csak azokra mennek akiket mindenki ismer, menő és gazdag gyerekekre...2011. nov. 3. 22:28
11/20 anonim válasza:
Azért nem így van ez. Én gazdag vagyok, van autóm, motorom, saját kertes házam, divatos drága ruhákban járok, a bökkenő az, hogy ronda vagyok mint a bűn, és ezt már nagyon sokan mondták. Ha hiszitek, ha nem még nem volt senkim, szűz vagyok. Lehet akármennyi pénzem, ha a belsőm egy hulladék, akkor értelmes lányt nem találok, a többit meg inkább kihagyom. 29F
12/20 anonim válasza:
22:35
baromságokat beszélsz már neharagudj. nem azért szedik fel a csajokat mert pénzük van hanem mert önbizalmuk?! az önbizalom ugyanúgy a pénz hozadéka mint a nedves csaj
13/20 anonim válasza:
Legyél "menő" de legalábbis haverkodj mindenkivel! Ha meg gazdag akarsz lenni vagy dolgozz vagy tanulj.
14/20 anonim válasza:
Attól függ :) de tudod valakinek állni kell az egyetemi tandíjt !
16/20 IgazságtalanLibikóka válasza:
Mert nekik csak a belső számít! Pl : Egy M5-s bmw belseje...
17/20 anonim válasza:
Engem szépnek tartanak a pasik, de sose érdekelt egyetlen ilyen jóképű menőgyerek sem.
18/20 anonim válasza:
a fent említett paraméterekkel rendelkező lányok többségének bizony tényleg ez kell, de mondjuk 20%-a inkább egy intelligens, megbízható, szeretni képes párt akar. láttam már nagyon-nagyon szép okos értelmes lányt teljesen átlagos kinézetű fiúval. amit kiemelnék ezekben az esetekben mert közös: a fiú legalább 4-6 évvel idősebb volt, felsőfokú végzettséggel és jó munkával rendelkezett.
19/20 anonim válasza:
Emeld ki a magad értéked,és arra vágj fel(önbizalom nem nem nagyképűség)
20/20 anonim válasza:
Hát én valahogy mindig a "csóró" fiúkat fogtam ki és nagyon jófejek őszinték és jól érzem magam velük... Viszolygok a nagymenőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!