Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tud ismerkedni egy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tud ismerkedni egy 20 éves lány?

Figyelt kérdés
Bulikban nem igazán sikerül, a baráti köröm sajnos nem olyan, hogy lehetőség lenne új emberekkel találkozni, egyetemre nem járok. Interneten eddig csak olyanokkal sikerült összeakadnom, akikről kiderült, hogy nem valami értelmesek, vagy csak "egyéjszakás kalandot" keresnek, stb stb...
2011. nov. 2. 19:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen, ez így van, hogy kezdeményezni csak jelek után fognak, és én adnék is jeleket, ha lenne hol. :D
2011. nov. 2. 19:58
 12/20 anonim ***** válasza:

Semmilyen suliba nem jársz jelen pillanatban?

Most, hogy beáll a hideg ismerkedni csak zárt helyen lehet... jó időben lehetne ilyen parkban, ha az ember kiül vagy ilyesmi vagy bicikli vagy egyéb sport/szabadidős tevékenység.

2011. nov. 2. 20:03
 13/20 A kérdező kommentje:
Járok suliba, de már 2. éve oda járok, és szinte mindenkit ismerek (nem vagyunk sokan). Zárt helyekre kell járnom mostantól. :) Köszönöm!
2011. nov. 2. 20:14
 14/20 anonim ***** válasza:
Pest megyében hol laksz? Elég nagy az a megye.
2011. nov. 2. 22:27
 15/20 A kérdező kommentje:
Bp.-hez közel lakom, de a kérdés szempontjából annyira nem lényeges, mert sokat vagyok Pesten, többet, mint itthon.
2011. nov. 3. 01:15
 16/20 sztbali ***** válasza:
Ismerkedni a jelen helyzetben tényleg a zárt hely lesz a jó. Bár ilyen helyzetben több helyet is fel lehet keresni.
2011. nov. 4. 15:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Én 21 éves fiú vagyok. neten szoktam ismerkedni, de nem társkeresés céljából. De csak csajokkal. csak ismerkedni beszélgetni. levelezni személyes találkát se szoktam erőltetni. vannak élőben is meg neten is haverjaim. ha gondolod lökj egy üzit aztán elbeszélgetünk az élet dolgairól megbeszéljük az életrendjét. ja webkam szexben nem vagyok benne a franc fog vadidegennek vetkezni( lehet hülyén hangzik de kaptam már ilyen ajánlatot). Élőbe az igazi nem monitoron át hehe. Na szóval ha gondolod akkor neten át megismerkedhetünk. párkapcsolat nem jöhet szóba.
2011. nov. 4. 15:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Bárhol!!!! Akár itt is! Lefogadom már vagy 20-an rádírtak!
2011. nov. 4. 16:35
 19/20 A kérdező kommentje:

A válaszíró 60%-ban hasznos válaszokat ad: Én sem egyből társkeresés céljából ismerkednék, csak szeretek barátkozni, aztán ki tudja mit hoz az élet... és igen, a webkam szex az valahogy nálam se játszik. :D

A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad: közel jársz az igazsághoz...:))

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)

2011. nov. 4. 20:18
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha van kedved ismerkedhetünk:)

Így megkönnyítem a dolgod mivel találsz neten egy normális embert:)

21f

2011. nov. 4. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!