Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátja?
Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam. Sokak szerint elég szép (szerintem is), viszont amolyan csendesebb fajta. Nem azt mondom, hogy nem szól soha senkihez, mert mindenkivel elbeszélget meg mindenki bírja, humoros, jó fej, kedves, okos. 19 éves, és eddig egyetlen barátja volt (annak már kb. másfél éve vége). Bár nem vagyok vele annyira közvetlen viszonyban, de tuti, hogy nem volt azóta pasija, és ez nekem furcsa. Tényleg szerintem sok pasinak bejön meg szinte mindenki szereti. De ennyire válogatós lenne, hogy neki senki nem jó? Vagy mit gondoltok, miért lehet ez?2011. okt. 31. 17:43
11/22 A kérdező kommentje:
Bár én is elég csúnya vagyok :( úgyhogy inkább nem
2011. okt. 31. 18:12
12/22 anonim válasza:
Nekem is ilyen egy barátnőm, eddig volt neki 2 kapcsolata, most 23 éves, és még szűz. Nagyon szeretne barátot, de szörnyen válogatós, mert komoly gátlásai vannak (a szülei csúnyán váltak el, mikor kicsi volt, stb.), ezért minden pasiban a kifogásokat keresi, hogy miért nem jó, illetve, ha megvan a "nagy ő", akkor túl sokáig vár... Addig, amíg az illetőnek lesz barátnője. De persze az is lehet, hogy az osztálytársadnak nincs most igénye egy kapcsolatra, jól érzi magát úgy, ahogy van.
13/22 anonim válasza:
"Nekem is ilyen egy barátnőm, eddig volt neki 2 kapcsolata, most 23 éves, és még szűz. Nagyon szeretne barátot, de szörnyen válogatós, mert komoly gátlásai vannak (a szülei csúnyán váltak el, mikor kicsi volt, stb.), ezért minden pasiban a kifogásokat keresi, hogy miért nem jó, illetve, ha megvan a "nagy ő", akkor túl sokáig vár... Addig, amíg az illetőnek lesz barátnője. De persze az is lehet, hogy az osztálytársadnak nincs most igénye egy kapcsolatra, jól érzi magát úgy, ahogy van"
a,barátnődhöz,hasonló,ganajtúrók,megisérdemlik,hogy,
örökre,egyedül,maradnak.
14/22 anonim válasza:
Nagy idióta az a csaj aki 23-évesen még szűz.
15/22 anonim válasza:
Te pedig megérdemled, hogy megtudd: a csatamező angolul battlefield.
16/22 anonim válasza:
Biztos pszichológus vagy és ő volt a páciensed XD
17/22 anonim válasza:
A kérdéshez még annyit fűznék hozzá, hogy az ilyen csajok mind gyökér őrültek akikkel nem ismerkedni kell hanem bezárni őket a Lipótmezőre, ha az még üzemelne. Pasik! Ne akarjatok egy csajnak a pszichológusa lenni, mert nem fog menni!
18/22 anonim válasza:
13
ja hogy te a space helyett vesszőt használsz.
19/22 anonim válasza:
Velem is hasonló volt a helyzet,mint ezzel a lánnyal,inkább ilyen magamnak valóbb voltam én is,de sok fiúnak tetszettem,viszont gátlásos voltam,mert sokat bántottak általánosban a csendes jellemem miatt,meg mert nem cigiztem és drogoztam 12 évesen,és ez kihatott a gimis énemre is.De lassan feloldódtam,aztán az egyetemen összejöttem a párommal.Lehet,hogy neki sincs sok önbizalma(nálam szerencsére azóta változott ez),vagy pedig az az egy kapcsolat nem igazán jött össze neki jól.A legjobb barátnőm azóta nem találja a helyét,mióta szakított az első pasijával kb másfél éve.De az is lehet,hogy nem mernek nála kezdeményezni a pasik,mert azt hiszik,hogy nem lenne nála esélyük,vagy pedig tényleg szimplán válogatós.
20/22 anonim válasza:
Nekem kellene az a 23 éves szűz lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!