Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó elköszönés ez egy csajtól?
Figyelt kérdés
Van egy csaj aki tetszik és már dumálgatunk is facebookon és így köszönt el legutóbb:
na de mennem kell :D
majd még dumálunk
szió puszi
ez jó jel lehet?a majd még dumálunk rész tetszik :P
2011. okt. 31. 15:50
1/9 anonim válasza:
szerintem semmi extrát.
ez egy sima elköszönés
2/9 anonim válasza:
Én is így szoktam elköszönni, nálam nem jelent semmit, csak azt, hogy majd még talán dumálunk később. (Ha rám ír az illető, mert én lusta vagyok hozzá)
Mondjuk én nem vagyok csaj, de lehet, nála is valami hasonlót takar... :D
3/9 anonim válasza:
hááát sztem sajna ez már elég megszokott elköszönés
én pl tudatosan nem írogatom mindenkinek h "puszi"
csak erre ne alapozz h biztos bejössz neki...
4/9 anonim válasza:
nem tetszik! majd= nem dumálunk. Egy szia korrektebb, ha nem akarod a csajt viszontlátni!
5/9 anonim válasza:
utolsó!
nem a kérdező köszönt el így
hanem a csaj tőle:)
6/9 anonim válasza:
Ez még semmit nem jelent. Legfeljebb annyit, hogy nem utál.
7/9 anonim válasza:
Én is szoktam vkinek íg köszönni, bár én senkinek sem írom h puszi :):)
14/L
8/9 anonim válasza:
ez egy teljesen átlagos elköszönés :) semmi extra mindenkitől így köszönök el :D
9/9 anonim válasza:
semmi extra haveroknak is szoktam irni ha ugy kell lelépnem hogy még lenne téma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!