Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
Hát hol is kezdjem?!... Szal, van 1 aranyos lány aki jó barátom. Sokat beszélgetünk stb. mivel 1 sportot űzünk ezáltal sokat találkozunk. Az utóbbi időben nagyon megtetszett és valahogy elszeretném neki mondani hogy lehetne-e valami szorosabb kapcsolat köztünk. De félek, hogy nem, és akkor már nem is foglalkozik utána úgy velem. Szerintetek milyen módon adjam tudtára, hogy jó lenne járni, de azért úgy, hogy ha mégse akkor még maradjunk barátok. (finoman bókolgatás stb... már megvolt)2009. máj. 4. 21:46
1/3 anonim válasza:
Hát amikor beszélgettek, akkor mondjuk egyszer-egyszer érintsd meg a karját, vagy ha tényleg közelebbi viszonyban vagytok, akkor öleld át. Hívd el fagyizni. Kísérd haza. És szerintem egy ilyen alkalommal vesd fel neki, hogy mit szólna ahhoz, ha nemcsak sportórán találkoznátok, hanem máskor is?
2/3 anonim válasza:
Szerintem is hívd el vhova és ha igent mond meg télleg nagyon yol érzitek magatokat akko öleld át néha!Meg kérdezgesd,h teccik-e most neki vki meg stb!:)Meg bokolj neki,legyél a közelébe sokat,szemezz vele stb!:)
Sok sikert! Szurkolok neked!:)
3/3 anonim válasza:
Már voltam ilyen helyzetben a legjobb haverom rám hajtott aztán szerelmet vallot. o.O azóta nem is nagyon beszélünk se nem találkozunk...:S nekem nagyon hiányzik de ő időközbe meg is változott, kivűl-belül... Már nem ugyan az a srác..:S
ezt nem azért írtam, hogy elkeserítselek csak azért hogy tudd ha 1x a lány azt mondja, hogy csak barátok legyetek akkor legyetek csak azok.:)
Szerintem hívd el valamerre, találkozzatok gyakrabban, próbáld megnevetettni és közelebb kerülni hozzá:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!