Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen sms-t? Nem tudom mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen sms-t? Nem tudom mit tehetnék.

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__23178..

Ne haragudjatok, hogy bemásolom újra, de teljesen tanácstalan vagyok, és nagyon fontos lenne ez nekem, és most elég rossz passzban van a srác, lehet, hogy az utolsónak van igaza? Meg kéne mondanom Neki nyíltan? De nem merem, az eddigi segítséget is köszönöm, csak nem hasznosak vagyis másnak lehet, hogy jó tanács lenne, de nekem ez nem az, hogy na ez tényleg jó meg tudom, hogy nem lenne jó :S

2009. máj. 4. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
es mi van ha az elejen csak sms-znetek..pl.ird azt,h veletlenul talaltad ki ezt a szamot es h ki o es ilyenek..es ha ugyesen felelsz talan majd fel is hiv..
2009. máj. 4. 21:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ha tényleg ezt a megoldást választod ,akkor igen az általános szöveget ird le ne bonyolíts az már nagyon feltünő lesz ? alényeg h eűaz elejére tegyél egy nevet és akkor nemfog kapcsolni a srác (legyen pl h moziba mész nézz ki egy valósan indulo filmet és azzal ird meg h legyen valóságalapja )
2009. máj. 4. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igaza van az utolsó válaszolónak! Írj neki nyíltan egy sms-t, hogy ki vagy, és szeretnéd megismerni, vagy hogy egyáltalán lehet e róla szó. Lehet a kamusms-ed miatt nem akar majd veled megismerkedni, hisz az úgyis kiderülne!
2009. máj. 4. 21:53
 4/7 A kérdező kommentje:

És ha azt tenném, amit a 21:49es mond?

És odaírnám a végére, hogy hívj fel, ha ráérsz meg szeretnél jönni vagy ami épp áll az smsb-be a hívj fel arra utalna persze, de lehet, hogy akkor sem történne semmi, mert semmibe veszi, hogy téves nem érdekli, és ha esetleg fel is hív ott is ott a kockázat, hogy csak közli, hogy téves vagy visszaír 1 sms-t h nem jó számra küldtem és így nem tudok vele szóbaelegyedni :( Bocsi a kevés infoért meg, hogy nem értitek, hogy miért ilyen fontos, de ennél többet nem közözlhetek sjanos :S

2009. máj. 4. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

es ha felhiv tudod mar mit mondj,h szoba alljon veled?..

vagy ird azt h irsz egy nevet..es surgosen hivjal fel,fontos!!..

az elso vagyok

2009. máj. 4. 22:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz vele párkapcsolatot létesíteni akko nem kell kamuzni!:S írd meg neki őszintén,h megszeretnéd ismerni,stb! és írd oda a neved,meg h ez nem átverés semmi,mert lehet azt fogja hinni! vagy írd le neki az msn-en címed és ha érdekli a srácot a dolog meg minden és kiváncsi,akko ugy is felfog venni téged:)

Sok sikert!:)

2009. máj. 4. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:

30-as vagy?

hívj egy viszahívót

am meg ha küldesz nnyit h hívj fel ennyi .

felhív erre te h ja bocsi nem neked ment de ha már hívtál akkor mizu....

ennyi

2009. máj. 5. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!