Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy srác minél bunkóbb, annál jobban bejon a csajnak?
Erre nagyon kíváncsi vagyok, és nem a levegobe beszélek, mondok két példát: ugyanazon a napon jottem ossze a csajommal, mint a haverom az ovével. (haver 160cm,55kg, én 180cm és 80 kg, minda a ketten elég jol nézunk ki, ha z vmit számít). A csajommal mindig jó voltam soha nem vesztunk ossze, nagyon jól kijottem a szuleivel. 2 hónap után kiszeretett belolem (egyertelmu hulyeség, kideritettem, hogy egy IQ mentes sráccal kavart). A haverom meg a csaja egyfolytában veszekednek a legkisebb hulyeségen is, ha tobben megyunk el kajálni valahova, akkor már szinte mindenki próbálja lecsillapítani oket (haver néha elég durván el is mondja ennek-annak a csajt). Tobb mint 5 hónapja járnak, és dúl a love, amit kivánok is nekik.
Másik példa: suliban és sulin kívul is sokat várnak el tolem, ezért suliban általában tisztára bunkó vagyok, és nagyon konnyen beszólok bárkinek. Van két csaj az osztályban, elég sokat surgolodnek forgolodnak korulottem. Valszeg a bunkó énem miatt.
A példákat még sorolhatnám napkeltéig,de nem fogom. Hogy lehet hogy sok csaj, azt szeretné ha egy cukifiú lenne mellettuk, aztán bunkókkal jonnek ossze? Mi ebben a sármos?
63% hablatyolása egy nagy ökörség.
Mondom ezt nőként.
Nekem köcsög nem kell, akármilyen izgalmas. 1,5 hónap után dobtam ki, csak nézett...
A "rendes" pasikkal az a baj, hogy azért rendesek, mert valamit kompenzálnak. Vagy a csúnyaságukat, vagy a csóróságot,vagy a mulyaságukat.. de valamit biztos.
Eddig akik totál rendesek voltak azok. vagy tök mulyák (olyan szinten h soha egy nőt nem szedne fel még ha könyörög a nő akkor sem), vagy ronda, vagy nagyon alacsony, vagy önbizalma nullán van az anyagi helyzetétől, vagy mindhárom egybevéve.
Aki jóképű+rendes+nem mulya= annak párkapcsolata van évek óta. Ilyet is ismerek...de ritka mint a fehér holló.
26L
"Nem értem, ba.meg, csak állok a padkán,
Hogy lehet az a vonzó, ki a legnagyobb patkány?" (Deniz)
"Az aktámban benne van, hogy megszívtam a csajokkal,
mert kis p@cs vagyok, ők meg inkább nagy f@szokkal..." (FankaDeli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!