Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ki hogy csábít?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ki hogy csábít?

Figyelt kérdés
Bevállt módszer?:D Tudom hogy ápoltság, magabiztosság, szemezés stb. de valami egyéni praktika?:P
2011. okt. 24. 19:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
mell ki, has be, popsi fel, flegma po fa
2011. okt. 24. 19:57
 2/12 anonim ***** válasza:
csak szépen mosolygok... ennyi elég
2011. okt. 24. 20:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

hát azok amiket te is leírtál meghát...fizika tanár szeretése

Bcsi az off-ért tudom h nem erre voltál kíváncsi:de én a barátommal úgy jöttem össze h a fizikatanár egymás mellé ültetett minket igy akadt rá alkalmam h beszélgessek a fiúval és hát így összejöttünk:)holnap lesz az első csókom

2011. okt. 24. 20:12
 4/12 anonim ***** válasza:

mégegyszer bocsi tudom h nem voltál rá kíváncsi...

a barátom meg még azzal brobálkozott nálam hogy elkezdte simogatni a hátam szépeket mondott stb.

előző voltam

2011. okt. 24. 20:14
 5/12 A kérdező kommentje:
mondjuk én arra lettem volna kíváncsi, hogy Te hogy csábítasz:))) de semmi gond, grat nektek és legyetek sokáig boldogok!:D
2011. okt. 24. 20:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőm mondta nekem, hogy jól flörtölök... hát én ezt eddig sosem vettem észre. ha például szórakozóhelyen vagyunk barátnőimmel nekem sokszor elég ha valakinek a szemébe nézek és odajön. elé vadmacska szemeim vannak :D na meg a testkontaktus sosem rossz. például ültünk egy kanapéba párnák közt egy pasival. először elkezdtük löködni egymást úgy viccesen, nevetgéltünk aztán hozzávágtam a párnát... egészen rám mozdult :D persze semmit nem ér a csábítási praktika ha a másik fél nem vevő rá :)
2011. okt. 24. 20:38
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!:D
2011. okt. 24. 21:05
 8/12 anonim ***** válasza:
20:14-es vagyok..ja bocsi este már nem nagyon tudom értelmezni a kérdéseket.de abban tényleg egyet értek hogya másik fél is kell hozzá.
2011. okt. 24. 21:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Amikor inkább a laza kapcsolatokra mentem rá,akkor olyan "mindjárt rád vetem magam" pillantásokat küldtem a kiszemelt felé és próbáltam csábosan mosolyogni(lehetőleg). Igazából,csak most fedeztem fel,hogy mennyi mindent el tudok érni és milyen sokmindenkit meg tudok kapni 1-1 szép nézéssel,rafináltsággal...de volt olyan is,hogy konkrétan így beszélgetés közben beleszőttem pikánsabb dolgokat a mondandómba...eddig bejött. Ha komoly kapcsolatra hajtottam,akkor a finomabb változat:mélyen a szemébe nézek,kedves mosoly,játék a hajjal,apró "véletlen" érintések:)

21L

2011. okt. 24. 21:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
sok mosolygás, lopott pillantások
2011. okt. 24. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!