Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/22 anonim válasza:
Ja hogy te csaj vagy és a srác érdekelne ...
Mondhatnék amugy bármit, de srác vagyok :D
Szal mi nem látjuk egymást úgy mint "helyes, szép, etc"...
Van csúnya meg nem csúnya :D
Sztem nem csúnya :D
12/22 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted nem csúnya?Ha te lány lennél kezdenél vele?Szerinted több sikerem lenne megtudni a dolgot ha új kérdésben kiírnám hogy lányok nektek bejön ez a fiú
2011. okt. 24. 01:39
13/22 anonim válasza:
ez szó szerint nem bejövős :D mármint a kép...egyik se
14/22 A kérdező kommentje:
valamiért rossz ez a tetű picassa web
Te lány vagy?Megnézed gyorsba?Felteszem újra megvárod?
2011. okt. 24. 01:42
15/22 anonim válasza:
hát úgylátszik én meg peches vagyok, mert megint nem jön be a linked..am én 21/L vok..
16/22 A kérdező kommentje:
Szia!
Itt vagy még?
Mert akkor felteszem újra.
Valamiért nem jó ez a picassa web
2011. okt. 24. 02:16
19/22 anonim válasza:
Hova kell bejönni? Ha kint marad akkor közepes méretű? De melyik része közepes méretű?
Mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!