Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csókolózzak a barátnőmmel először?
Ez az első barátnőm és nemtudom hogy hogy kellene vele először csókolóznom.Már sima csókot azt adtam neki de hosszan már nemtudom hogy hogy kell.
Lécives segítsetek!!!
hosszan. :)
Bármilyen meglepő.
Amúgy a csók közben viszonylag kicsi a halálozási arány.
én a lassú, romantikus nylevesre szavazok! lányok szeretik, legalábbis én imádom:)
16,5/L
Hát ez nagyon ember és helyzetfüggő. Engem a barátnőm az első csóknál úgy megharapott :D a szívem kiugrott úgy megijedtem XD... kicsit gyengédebbet akartam :D de ő heves.
Te tudod milyen a csajszi, ha gyengéd romantikus akkor lassan esetleg ujjal simogasd a szeme és a felső ajka körül(állítólag jó) aztán orrod érintsd az orrához aztán nagyon finoman...stbstb.. tudod te. Ha meg vadabbnak ismered akkor a nyakával kezd kicsit harapd.. (nagyon gyengén) szívd... aztán kapd be az ajkát és adj neki .. XD... hajrá tudod te ! ügyesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!