Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk!  Miről lehet veletek bes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk!  Miről lehet veletek beszélgetnI?

Figyelt kérdés
Olyan témákra lennék kíváncsi, amelyek titeket is érdekelnek, és amitől szerintetek jó lehet egy beszélgetés, nem olyanokra gondolok, hogy ugye milyen szép az idő meg ilyenek... Ti miről szerettek beszélgetni? Jöhet bármilyen téma.:D
2011. okt. 21. 17:11
1 2 3 4
 11/31 Smartguy86 ***** válasza:

Ha van egy számodra totál ismeretlen egyén, akiről semmit nem tudsz, akkor szerintem nem okozhat gondot, hogy találj egy témát, amit még nem beszéltetek ki.

Ha már régóta ismered és úgy nem tudsz vele beszélgetni, az valószínűleg azt jelenti, hogy:

1. Nem is érdeklődtök egymás iránt

2. Valamit elrontottatok, és nem volt meg a közös kapcsolat kettőtök között, együtt voltatok, de csak fizikailag

Amúgy: csináljatok közös programokat, amik elindítják az asszociációt, és akkor mindig eszedbe fog jutni egy téma, egy emlék, akármi. És ne azzal legyél elfoglalva, hogy mennyire parázol a helyzettől, csak legyél felszabadult, és akkor tuti biztos, hogy tudsz majd beszélgetni.

2011. okt. 21. 17:26
 12/31 anonim ***** válasza:

Én éppen azt vettem észre,hogy bármiről pofázhatok a csajoknak.Ez a reakció:

"Ahaa,igen,ja,hogyne,persze"

Amikor végképp kifogyok az ötletekből,akkor jön az,hogy elköszönünk.

2011. okt. 21. 17:36
 13/31 A kérdező kommentje:
Hát én nem ilyen vagyok. Mindenről van véleményem, szeretek másokkal beszélgetni, meg azért is jó, mert mialatt meghallgatok másokat megismerem őket és egy kis emberismeret nem árt.:D
2011. okt. 21. 17:39
 14/31 Smartguy86 ***** válasza:

17:36 - Talán nem egységsugarú, prokarióta értelmi szinttel rendelkező lányokkal kéne beszélgetned... :D

Vagy csak szimplán unalmas vagy.

2011. okt. 21. 17:49
 15/31 anonim ***** válasza:

Na és mi a véleményed a zsugormotorról?

Gőzöd sincs,hogy mi lehet az ugye?Na akkor ne írj olyant,hogy bármiről szívesen beszélgetsz! :)

2011. okt. 21. 17:49
 16/31 A kérdező kommentje:
ez aranyos volt utolsó, de egy szóval sem mondtam, hogy nem tudom mi az.:D amugy meg ha nem is tudnám ez már csak azért is egy jó téma lenne, hiszen akkor elmondhatná mi az.:P
2011. okt. 21. 18:10
 17/31 anonim ***** válasza:
Ha tudod mi az,akkor leírhatod a véleményed!Kíváncsi vagyok,hogy mit gondolsz róla! :)
2011. okt. 21. 18:13
 18/31 anonim ***** válasza:
Autó-motor. Az a baj, hogy a lányok nagy részét ez nem érdekli:D 18F
2011. okt. 21. 18:38
 19/31 anonim ***** válasza:
Aha, akkor beszélgessünk el arról hogy szerinted Picard kapitány képes lenne egymaga elintézni egy borg kockát? Bemenne és mondjuk x felszereléssel kell boldogulnia. Szóval teorizálni mindenféle cifiről.
2011. okt. 21. 18:53
 20/31 A kérdező kommentje:
na ha van kedved arról elmondhatod, micsoda:D
2011. okt. 21. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!