Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miről lehet veletek beszélgetnI?
Ha van egy számodra totál ismeretlen egyén, akiről semmit nem tudsz, akkor szerintem nem okozhat gondot, hogy találj egy témát, amit még nem beszéltetek ki.
Ha már régóta ismered és úgy nem tudsz vele beszélgetni, az valószínűleg azt jelenti, hogy:
1. Nem is érdeklődtök egymás iránt
2. Valamit elrontottatok, és nem volt meg a közös kapcsolat kettőtök között, együtt voltatok, de csak fizikailag
Amúgy: csináljatok közös programokat, amik elindítják az asszociációt, és akkor mindig eszedbe fog jutni egy téma, egy emlék, akármi. És ne azzal legyél elfoglalva, hogy mennyire parázol a helyzettől, csak legyél felszabadult, és akkor tuti biztos, hogy tudsz majd beszélgetni.
Én éppen azt vettem észre,hogy bármiről pofázhatok a csajoknak.Ez a reakció:
"Ahaa,igen,ja,hogyne,persze"
Amikor végképp kifogyok az ötletekből,akkor jön az,hogy elköszönünk.
17:36 - Talán nem egységsugarú, prokarióta értelmi szinttel rendelkező lányokkal kéne beszélgetned... :D
Vagy csak szimplán unalmas vagy.
Na és mi a véleményed a zsugormotorról?
Gőzöd sincs,hogy mi lehet az ugye?Na akkor ne írj olyant,hogy bármiről szívesen beszélgetsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!