Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan lány aki ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány aki ma járt debreceni tescoban?

Figyelt kérdés
Tudom ennek esélye szinte nulla, de már kérdeztek itt ehez hasonlót és csak reménykedni tudok, hogy talán sikerül. Az is lehet, hogy foglalt már vagy nem is jövök be neki. Nem tudom. Mikor megláttam csak pár másodpercig láttam, mert hamar elment és nem volt egyedül se. Talán az anyja volt vele. Azt gondoltam nem fogom újra meglátni, képtelenség. Meg az járt a fejemben, hogy ha van szerencsém akkor ismét meglátom, de már a kasszához érve azt gondoltam én hülye vagyok és akkor észre vettem őt ott előttem a kasszánál:( Hát ezt meg is köszöntem Istennek csak sajnos ennyi. Nem hiszem, hogy lenne esélyem, de megpróbálom. Hátha itt van fent ő is. Fekete kapucnis kabátban volt aminek narancssárga cipzárja volt és egy kék farmerban volt, meg barna hajú. Volt nála piros esernyő is. Remélem most nagyobb szerencsével járok.
2011. okt. 20. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, őszintén megmondom nekem is sokszor van ilyenem, hogy de jó lenne megtalálni, de mint te is mondtad az esélye szinte 0. És ez nem egy társkereső. És nem erre a célra szolgál az oldal. Nem jelentem a kérdésedet, mert ottvan az 0.01% hogy sikerülhet, és akkor ennél nagyobb örömöd nemigen lesz egyhamar, de előbb utóbb törölni fogják a kérdést, máskor ilyet ne írj ide, Sok szerencsét!
2011. okt. 20. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem én voltam, de drukkolok. Aranyos dolog, hogy ide kiírtad:-)

20N

2011. okt. 20. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is drukkolok, bár én ott a nyári hőségben sört vettem:D
2011. okt. 20. 21:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Sajnos lehetetlen. Bár akkor is ezt gondoltam, de most nem a tescoban vagyunk. Nagyon boldog lennék az biztos.
2011. okt. 20. 21:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Olyan hihetetlen volt, hogy ott állt előttem mikor nem is számítottam rá. Mintha nem lenne véletlen.
2011. okt. 20. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Sokszor fogod még ezt az érzést érezni.

Dekkolj a debreceni tescoban hátha betér oda a közeljövőben..

2011. okt. 20. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!