Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/54 anonim válasza:
21:12. mostmár tudom hogy miért vagyok még mindig szűz :(
13/54 anonim válasza:
Túl közel ülnek a szemei, túl markáns az állkapcsa, a szemöldök csontja sem az igazi entellektüelre vall. Durva barom férfi.
14/54 anonim válasza:
szép a szeme, de sajnos nem jön be 20L
15/54 anonim válasza:
tényleg ki ez?
amúgy nem pont az esetem de bejön
van benne vmi sárm
szexi:D
16/54 anonim válasza:
szexi a szája olyan vastag, érzéki
bennem beindít valamit,)
17/54 A kérdező kommentje:
Vki azt mondta, hogy szép a szeme és mégsem jön be. Hogy van ez? Túl közel ül a szeme? Ez milyen baromság? Nem az van, ha vkinek szép a szeme, akkor az tutira bejövős? Nem lehet rajtatok lányokon eligazodni. Amúgy meg a kedvenc színészem és hasonlít hozzám. Ja és egy náci német sajnos, nőgyűlölő. Nemcsak a filmjeiben, hanem a való életben is.
2011. okt. 19. 21:24
19/54 anonim válasza:
Nekem nem jon be, tenyleg latszik rajta, hogy el van szallva magatol. Amugy se az esetem. A rocker pasikat jobban birom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!