Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne csináljak? :/
sziasztok egy 16 éves átlagos srác vagyok és már régóta kedvelem az egyik lány ismerősömet aki az általánosba évfolyamtársam volt és most sokszor 1 busszal járunk suliba(jóba vagyok vele). az utolsó egy hétbe összeszedtem magam és el kezdtem óvatosan kezdeményezni nála annak ellenére hogy elég félénk és visszahúzódó vagyok .. beszélgettem vele facen,ahol visszaírt de ő nem nagyon vitte sose tovább a beszélgetést.. direkt megcsináltam a dolgaimat este, meg reggel is sokkal korábban kimentem buszmegbe csak azért hogy mellette ülhessek és tudja vele egy kicsit beszégetni.úgy terveztem hogy kinn vagyok barátaimmal és kihívom csak beszélgetni meg ilyenek és ha minden jól megy akkor elhívom péntek estére a barátom szülinapibulijára ahol megmondom neki hogy nagyon kedvelem és szeretném jobban megismerni vagy valami ilyesmi .. de már másodjára nem jön ki mert hogy hideg van kint meg mert hogy tanul :/ és most nagyon rossz kedvem lett hogy másodjára utasít el :/ azon gondolkozom hogy még egyszer megpróbálom elhívni péntek estére, és ha nem jön akkor megpróbálom elfelejteni...
bocsi hogy hosszú lett :/
amúgy eddig nem volt igazi barátnőm de egyre jobban azt érzem hogy kell valaki akit viszontszerethetnék :/
szerintetek mit kéne csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!