Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám kipuhatolni nála?
Sziasztok!
Van egy lány, akivel nagyon jó barátok vagyunk.
Én mindig hittem a fiú-lány barátságban, de egy fél éve már, többet érzek iránta, mint szimpla barátság. Eddig úgy voltam vele, hogy nem lépek ez ügyben, hisz ez fejben dől el, majd túlteszem magam rajta. Valamint az igazsághoz hozzátartozik, hogy élveztem is ezt a keserédes szenvedést, amit ezáltal éreztem, amikor vele voltam. De most már nagyon szeretném őt, nőként az oldalamon tudni. Vagy ha ő nem érez így irántam, akkor megtudni azt, és végleg kiverni eme gondolatot a fejemből!
A kérdésem az lenne, hogy miként lehetne kipuhatolni, hogy ő mit érez irántam? De úgy, hogy ő ne jöjjön rá!
Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!
Amúgy az egyenes út szóba sem jöhet...
17/F
Nézd meg a testbeszédét! Ha pl. sokat mosolyog, kedves veled, jókedvű és észrevetted már hogy jobban viszonyul hozzád mint valaki más ilyen barátjához. Szerintem ez a kapcsolat még tuti esélyes lehet, próbálj te is lépni valamit amivel minden szó nélkül tudtára adhatod hogy tetszik neked. Sok sikert, én szorítok
Üdv: Jessina
Köszönöm az eddigi válaszaitokat.
De szerintem ebből nem lesz semmi:(
Ma elújságolta, hogy szerelmes, valaki másba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!