Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mar egy honapja jarunk. Megcsokolhatom?
Figyelt kérdés
15 eves vagyok es mar kb. egy honapja jarok egy lannyal , de eddig csak olelgettuk es puszikat adtunk egymasnak...tudom ,hogy szeret es en is szeretem. Probaljam megcsokolni?Milyen egy jo csok? 15/F2009. máj. 2. 21:09
1/11 anonim válasza:
Szerintem már 2 hét után is mehetett volna az első csók.
Mindenkinek más a jó csók és ezt nem lehet tanulni...
2/11 anonim válasza:
ha eddig nem tetted... én már rég lesmároltam volna a barátomat :) hogy bírtátok ki eddig ?!
3/11 anonim válasza:
:) Jo csok? A jo csok ami magatol jon, mindketten akarjatok, vagytok ra:) nem kell benne semmi extra legyen:) eleg extra ha szereted azt akinek adod:)
4/11 anonim válasza:
sztem nyugodtan próbáld meg, először csak adj a szájára egy puszit, majd nézz a szemébe mélyen,sztem le fogja venni,hogy mit szeretnél,és nézd meg h mit reagál.ha úgy látod h ő is benne van,akkor adj neki még egy puszit,közben nyisd ki kicsit a szádat és ha még mindig nem húzódik el,akkor megnyalhatod az ajkát,és lassan tedd át a nyelved aszájába, a többi az úgyis jön magától,érezni fogod (mert ahogy én levettem a kérdésedből még egyikőtök sem csókolózott)
5/11 A kérdező kommentje:
igazad van , egyikunk sem csokolozot , de o meg csak 12 eves , juliusban lesz 13
2009. máj. 2. 21:16
6/11 A kérdező kommentje:
de az baj ,ha csak 15 evesen csokolozok elore?
2009. máj. 2. 21:17
8/11 anonim válasza:
Nem baj egyik se, de a lány inkább ne nagyon verje nagydobra, mert lehet, hogy a szülei nem örülnek majd neki.
9/11 anonim válasza:
így már érthető h mért nem smároltatok még de szerintem ez pont így jó.
mert ált az idősebb pasik sürgetik a csajokat te viszont jól teted h nem .
és látszik h szereted eleve abból h figyelsz rá szerintem hajrá és biztos vagyok benne h jól fog menni
10/11 anonim válasza:
hmm.. kicsit fiatal a csajszi... nagyon finoman éreztesd vele mit akarsz, olyan lassan ahogy csak tudod... simogasd köözben a hátát és eseteg fogd a kezét... Sosem csókolóztam 12éves lánnyal , ha szeret tuti élvezni fogja:) ügyesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!