Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha először találkozol egy fiúval és még aznap lefekszel vele abból már 100% hogy nem lesz semmi komolyann jól gondolom?
Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 19:57
11/16 A kérdező kommentje:
hát figyelj ha olyan lennék nyugodt szívvel leírnám azt is, mivel itt úgysem tudja senki, hogy kiről van szó úgyhogy nem nagyon van mit titkolnom
2011. okt. 16. 20:09
12/16 anonim válasza:
számomra egyértelmű hogy könnyenkapható-könnyűvérű... hadd ne folytassam milyen lány vagy.
a későbbi hozzászólásod, hogy te nem "ilyen" lány vagy az LOL!
egyik lány sem ilyen! az összes azt mondja, hogy ilyet még egyszer sem csinált, de azért hagyja magát megujjazni a teraszon...
13/16 A kérdező kommentje:
jó nekem mindegy amúgysem az volt a kérdés hogy milyen lány vagyok:D
2011. okt. 16. 20:20
14/16 ricsi2302 válasza:
Nah én nem arról fogok itt beszélni hogy milyen lány vagy stb :D Az am is a te dolgod hogy lefeküdtél vele , ha élvezted akkor ennyi és semmi köze sincs másnak ahhoz !!
Szerintem ezt elbasztad mert a fiú így megkapott és már nincs semmi értelme hogy hajtson rád és kialakuljon szerelem :/
De ez az én véleményem . remélem nem így alakul neked! SOK sikert. 18/f
15/16 napietus válasza:
jól gondolod :) én is csak azokkal feküdtem le elsőre, akikről tudtam, hogy másnap délben már nem fogok rájuk gondolni, de amúgy bejöttek külsőre.
16/16 anonim válasza:
nem feltétlenül 100%, lehet hogy a srác komolyabban veszi mint te ;) és attól még nem vagy ribanc mert lefeküdtél vele, gondolom be voltál nyomva azt elszabadultak az indulatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!