Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beszélgetek egy lánnyal és mondom neki hogy van kocsim és a 4-ik kérdése az hogy milyen kocsid van? Akkor az már rosszul kezdődik?
Nálam mindig jól végződik, mikor mondom milyen kocsim van.
740-es BMW...
Attól függ milyen a lány.
Tőlem is kérdezte már meg pasi, hogy milyen kocsim van és tudom, hogy azért, mert ő is imádja az autókat. Én is mindig megkérdezem, de csak azért, mert érdekel, imádom az autókat, semmiféle anyagi háttere nincs a dolognak.
1. Van saját tulajdonú lakásod?
2. American Express platinum bankkártyád?
3. Milyen kocsid van?
4. Mit dolgozol?
Ha ezeket teszi fel, régen rossz...
Megkérdezem, mert van 2 bátyám, tehát értek hozzá. Ennyi.
Amúgy meg nem érdekel.
Erről eszembe jutott ez:
A szöszi egy sráccal dumcsizik egy buliba: -Te milyen kocsival jöttél? -Busszal jöttem. -Neked van egy buszod?!
Lány: - Van kocsid?
Fiú: - Van.
Lány: - És mekkora motorja van?
Fiú: - 6 henger, 6000 köbcenti.
Lány: - Hűű! És hány ajtós?
Fiú: - Kettő.
Lány: - Hűűű! És milyen színű?
Fiú: - Világoskék.
Lány: - Húúú! És milyen márkájú?
Fiú: -IFA
Humorizélést félretéve: hamegemlíted, hogy van kocsid, persze, hogy megkérdezi, milyen... Már csak azért is, hogy folyjon tovább a társalgás. Minek említed meg, ha nem akarod, hogy ilyet kérdezzen?
atyaég mit kell ezt túlbonyolítani
?
-milyen kocsid van?
- mazda 6,opel corsa,5ös BMW..stb
elég egyértelmű,ha mondod h van kocsid,akkor már jön a "milyen?" kérdés is..ha pl azt mondod h "van kutyám"
arra is ugyanez a reakció fog jönni,hogy "milyen fajta?"
kb ennyi..
nem kell ezt túlspilázni,és ne beszéljetek érzelmesen egy TÁRGYRÓL mert az szörnyűűű.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!